razbirashh
No puedo,tengo nobio.
- Член од
- 11 мај 2014
- Мислења
- 983
- Поени од реакции
- 2.202
Марковиќ па и Прибак,никад и небиле ништо повеќе од солидни ракометари,само што они се од старата гарда па на нив се гледа со други очи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лани сите ја шернуваа статијата на балкан хендбол откако Вардар го елиминираше Хамбург.
За што отидоа до таму не ми е јасно барем нека ставеа младинци да играат да искусат некоја утакмица. Ова е навреда и за организатори и за лигата. На што личеше ова наше туристичко патување до таму (еј на фајнал 4). Ако на некој му е нормално ова као одмарање на играчи за „поважна“ лига мене не ми е. Зошто 3 тима играат клучни натпревари во лига на шампиони само ние сме некои ѕвезди таму па ќе се штедиме до тој степен што цело второ (дури и коа ни избегаа на +3) не викаме ниеден тајмаут (тој на крај на изгубена утакмица не го рачунам). Незнам што да кажам неможам наиден да оправдам најмалце Раул, играчиве што играа и некако да ги сфатам толку им е знаењето.
Марковиќ па и Прибак,никад и небиле ништо повеќе од солидни ракометари,само што они се од старата гарда па на нив се гледа со други очи.
Растворцев си иде после оваа сезона мислам.Ете бе наредна сезона Деревен ќе дојде, типацот е страшен играч.. Ќе дојде и Македа, одбраната ќе биде 2 метра со Абутович, Македа, Тоскич, Растворцев....
Растворцев си иде после оваа сезона мислам.
Ете бе наредна сезона Деревен ќе дојде, типацот е страшен играч.. Ќе дојде и Македа, одбраната ќе биде 2 метра со Абутович, Македа, Тоскич, Растворцев....