Толстој
екс Бомбастичен
Читав нешто дека се предомислиле за Твин Пикс, има некој инфо повеќе?
и јас слушав на радио, линч се откажал..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Читав нешто дека се предомислиле за Твин Пикс, има некој инфо повеќе?
Дај пуштете нешто лабаво како Bored to Death да утепам време чат пат не ми се фака моментално за некоја озбилна серија. Само да не е canceled како оваа![]()
Јас ја гледам, мене ми се допаѓа атмосферата а и приказната е навлекувачка (карактеристично за скандинавски серии) и ке видиме како ке се развива до крај, моментално тераат накај SF (барем така сакаат да мислиме). Кога ке завршат со емитувањето на сите епизоди ке видам дали залудно сум го потрошил времето, ама во секој случај во најмала рака се работи за добра серија.Ја има некој ѕирнато оваа Fortitude? Ми делува одлично по содржината и најавите, а и екипата не е лоша.
Башка, деновиве излезе и Bloodline на Нетфликс, ќе се гледа!![]()
Не тврдам дека е SF, ама "делот со мистерија" во последните епизоди забегува во тој правец ама уште не e завршена серијата па неможам ништо да тврдам.Што порано не пишавте за оваа серија, сигурно има 1 месец како немам што да гледам актуелно. Зошто SF, како што читам жанрот е драма/трилер/мистерија ете веке ги симнувам првите две епизоди.
Мразам спојлери, на крајот од секоја серија има што ќе се случи во наредната и тука прекинувам со гледањето, затоа што знам дека ке ми е глупо кога ке ја гледам следната епизода. Па тргнувајки од себе несакам другите да ги спојлерисувам, ако ти кажам зошто мислам дека е СФ веке ќе немаш веќе потреба да ги гледаш првите неколку епизоди, уствари ќе нема потреба цела серија да ја гледаш