B
Blade Torch
Гостин
Рајн Некар е фина да водат 4 разлика на полувреме. Ќе му ја дупнат глаата на Борко![]()
17-11 . Ги разнебитија , 15-5 беше .
Кој нормален продава министер за одбрана море ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рајн Некар е фина да водат 4 разлика на полувреме. Ќе му ја дупнат глаата на Борко![]()
Другарче бе,сеа почнаа да го еба! :-DKajgana magijo,Hyde 3+ [emoji4]
Od start da im vlezam klizaci ..pri kraj da ne zezne ,pa nisto od magijata [emoji14]Другарче бе,сеа почнаа да го еба! :-D
Со типувањево тенис сум како од народнана поговорка, "видела жабата коњот го потковуваат па и она кренала нога". Играј си бре фудбал, ракомет, кошарка, јебем ти индивидуални спортови, срање најголемо. Покрај толку фудбали, ракомети и кошарки ја иам 3 бета на тенис. Шо би рекле, од толку п*чки ја за к*р се фатив.
А шо праиме со к*рвичиња као Бушар шо не биле сношти ебени и сеа губат сет со 0? Тенисот е опасен спорт, препорачлив е за кладење во живо. За примеч типови, мало морген.[DOUBLEPOST=1427560718][/DOUBLEPOST]овие спортови се попредвидливи,топла препорака да пратиш повеќе индивидуални спортови
Мхм, важи, може ќе тепал. Колкав слепец треба да си да изгубиш тајбрејк со компир?Сега кога ќе тепа Ѕверев ќе ве прашам колку е лошо да се типуваат индивидуалните спортови.![]()
кај ќе се кладиш во живо,варираат коефициентите спрема тоа што го покажуваат тенисерите...........најбитна е формата,да жените се понепредвидливи од мажите кои можат да се извадат “на сила“А шо праиме со к*рвичиња као Бушар шо не биле сношти ебени и сеа губат сет со 0? Тенисот е опасен спорт, препорачлив е за кладење во живо. За примеч типови, мало морген.