Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Него веќ кд сезона е отидена у рацку можемо да си почнемо сс маштање за ростер за нередну годину ако постои клуб ако не се распадне ради тија како мене :D

Него веќ кд сезона е отидена у рацку можемо да си почнемо сс маштање за ростер за нередну годину ако постои клуб ако не се распадне ради тија како мене :D
Aце-Мал маце
Караџа-Саша
Кејд Дејвис-Филиповиќ
Амер-Мачки
Урош-Томчо Соколов
Мишо и Кико вечити гледачи...
Head coach: Марјан Илиевски/Ацо Тодоров

Последно уредено:
Aце-Мал маце
Караџа-Саша
Кејд Дејвис-Филиповиќ
Амер-Мачки
Урош-Томчо Соколов
Head coach: Марјан Илиевски/Ацо Тодоров
За овој да се деси треба да се исфрљив циц војка и остала хоштаплерска багра од управу

кд се веќ занасамо :)

Aце-Ноорфлеет
Караџа-Саша??? (заеба гу начисто с Рилски, у два наврата)
Кејд Дејвис-Мандиќ (добро звучи и/или Инграм овде)
Амер-Мачки (од Еванса навамо немамо саглам 4-ку)
Урош-Томчо Соколов

Head coach: Ацо Тодоров (здравстени проблеми) / Марјан Илиевски

КОМПЛЕТНО НОВА УПРАВА!!!
+ Лукоил, Газпром, Туркиш

кд се веќ занасамо :)

Aце-Ноорфлеет
Караџа-Саша??? (заеба гу начисто с Рилски, у два наврата)
Кејд Дејвис-Мандиќ (добро звучи и/или Инграм овде)
Амер-Мачки (од Еванса навамо немамо саглам 4-ку)
Урош-Томчо Соколов

Head coach: Ацо Тодоров (здравстени проблеми) / Марјан Илиевски

КОМПЛЕТНО НОВА УПРАВА!!!
+ Лукоил, Газпром, Туркиш
Не ке да може овој, стварно кажа фантазирамо ама што е много много е реално е да останев хромомак,де лукс и да се додадев екстра меин,кватро и ако се уапе још некој спонзор и толко е .. ама за едно се сви слажамо УПРАВА НАДВОР !

Поштујем!:aplauz:

Добро како може и Гевгелију да идев Ф.А. и да ги пуштив да ти ебу и политику и све

Добро како може и Гевгелију да идев Ф.А. и да ги пуштив да ти ебу и политику и све
Сигурно не су га најавиле гостовање него су си отишле на своју руку и су ги пуштиле обично кд ке се најави гостовање тга ги текне дека не можев да примив гостински навивачи или на кучиња ке ги текне лични карте да тражив и ред други глупости

И ми такој беше у Кавадарци мислу па не не пуштива

За мене неочекувана победа на МЗТ у Гевгелију,а и Раднички изгубиле.
Кд е наша следеќа дома?Ајде датум и противник,одвај чекам да ги хејтам противнички играчи + Мандало и Курчу.
Имам утисак да Станимирко имаше подобар шут за 3 поена од Аврамовиќа,камен невиден.

Сс Кожув играмо следеќу суботу

Κејд Дејвис тешκа ρабота да се вρати во мκд а κамоли во κуманово

Бреее па нели се игра субота-среда,среда-субота?Ебага,ако не сам слободан следниот викенд.

и без тебе ќе се одигра утакница не се секирај ;)

а за тим правење има време, сга гледајте што се дешава сс овија наши издале соопштение дека Карпош овој што га прави не е според правилник и тој за тој ќе остане, место да идев сс сви распорожљиви средства да се добие тај утакница сс службен наши ќе си гу одиграв и 99% ќе гу изгубив :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom