ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Аууу батица, не знаев дека немаш гледано ОП, задолжително да ти биди! Од тоа подобро шонен аниме, здравје! (не дека конкуренцијата е кизнај што :P )

Уште тоа и Наруто не ми се гледани, многу долги се, Наруто ич не ни планирам да го гледам.
А и ОП дур го изгледам вајда Јули ќе ме фати.:cool:

Уште тоа и Наруто не ми се гледани, многу долги се, Наруто ич не ни планирам да го гледам.
А и ОП дур го изгледам вајда Јули ќе ме фати.:cool:

Наруто првиот дел т.е. Наруто е интересен, Наруто Шипуден има интересни и тажни моменти и момент каде се надмина Кишимото (Пеин аркот) и потоа се по вода, клише до клише.... па крајот да го прочиташ во мангата... :facepalm:

ОП си вреди, јас негде 600 епизоди изгледав за 3 месеци. :D

Последниот арк, прилично е долК. :D
Убав е или?Оти прејако ми заврши 16тата сезона,
Дофламинго си даде оставка од warlord и сеа Luffy со Law се здружија и има пар4е да прат понатаму.

Убав е или?Оти прејако ми заврши 16тата сезона,
Дофламинго си даде оставка од warlord и сеа Luffy со Law се здружија и има пар4е да прат понатаму.

Еден од најдобрите, најинтересен, неизвесен и најдолг арк, освен во анимето ако не скратат барем за половина. :D

Еден од најдобрите, најинтересен, неизвесен и најдолг арк, освен во анимето ако не скратат барем за половина. :D
Отпρилиκа уште κолκу има дуρ да завρши сезонава?

Отпρилиκа уште κолκу има дуρ да завρши сезонава?

Искрено анимето не сум го чепнал, ама мангата т.е. овој арк ми се чини трае можеби повеќе од половина година и сеуште еве не е завршен, а при крај е. :D

Искрено анимето не сум го чепнал, ама мангата т.е. овој арк ми се чини трае можеби повеќе од половина година и сеуште еве не е завршен, а при крај е. :D
Абе бот еден само Санџи и компанија ги немаме видено од декември 2013 ти викаш пола година траел арков. Се имаш изгубено у време и простор :icon_mrgr::icon_mrgr:

Можеби ќе терам олд скул анимеа од 80тите. Прво на ред е Armitage III.

Death parade супер аниме од поновите, таман онака додека ја чекам последната од Parasyte.

Можеби ќе терам олд скул анимеа од 80тите. Прво на ред е Armitage III.

Ова аниме го споредуваат со bloodshed како Berserk, но сеуште не ми е гледано...

http://myanimelist.net/anime/2582/Soukou_Kihei_Votoms[DOUBLEPOST=1427299337][/DOUBLEPOST]
Абе бот еден само Санџи и компанија ги немаме видено од декември 2013 ти викаш пола година траел арков. Се имаш изгубено у време и простор :icon_mrgr::icon_mrgr:

Додека не ДОЧИТАШ Shigurui и прочиташ Gantz не можеш така да разговараш со мене! :mad:

:cool:

Predlog anime kratko kako Fairy Tail? Do 50-60 ep.

Оти не гледате поќе ОП? Шо е работата?:unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom