Јас барав нов, но веќе не се продаваат во МК, имаш половни на пазар3 и реклама5.Полагав со ваков и моторот е супер.Мислење за Регал Раптор нац 250 и колку пари идат нови се работи за овој модел
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас барав нов, но веќе не се продаваат во МК, имаш половни на пазар3 и реклама5.Полагав со ваков и моторот е супер.Мислење за Регал Раптор нац 250 и колку пари идат нови се работи за овој модел
Дечки Yamaha Aerox 2006 година, со 4600 превозени километри се продава за 750 евра. Не е ова прениска цена за ова? А и само 4600 превозени за 8-9 години?
Со вакви мотори глава се губи. Никогаш не би возел спортски мотор постар од 15 години.Солиден нискобуџетен street fighter проект. https://www.youtube.com/watch?v=KAz-LZK0FnQ
Солиден нискобуџетен street fighter проект. https://www.youtube.com/watch?v=KAz-LZK0FnQ
Со вакви мотори глава се губи. Никогаш не би возел спортски мотор постар од 15 години.
Дури сум загреан и овде да спамнам. Како одат дечки kawasaki ninja 300 или сличните мотори од тој ранк? Сакам да земам едно такво како за почетник гледав нешто од Бугарија ама не ми се реални цениве некако ..
Од 125те не ми се допаѓа звукот што го „произведуваат“. Затоа не ги сакам, како предлог вака ако не ти е мака нешто да ми предложиш? Иначе сега проверив k. ninja 300 е 25.93 ама со оглед на децималата најверојатно на 26 го заокружуваат...Како за почетник по закон неможеш да возиш Нинџа 300... Законот вика возач почетник несмее ништо појако од 25 kw, а нинџата 300 мислам дека беше нешто над 26-27 kw... Како почетник брзински мотор можеш само некоја 125-ка... А тој модел е релативно нов, така да е скап и не се исплати 4-5 000 евра за него ...
Од 125те не ми се допаѓа звукот што го „произведуваат“. Затоа не ги сакам, како предлог вака ако не ти е мака нешто да ми предложиш? Иначе сега проверив k. ninja 300 е 25.93 ама со оглед на децималата најверојатно на 26 го заокружуваат...
кој е главен застапник за keeway? кај има продавница?
сакам rks 125, имал некој? возел? искуства?Dynamix донасаа Keeway скутери, се наоѓаат на Рузвелтова ...
сакам rks 125, имал некој? возел? искуства?