Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па добро би било да се киксне и денес, треба малце поинтересно да направимекикснете денес па ќе прајме муабет![]()
Te sporedi tebe so dijamante so e mnogu poloso od ova ti so go navedeГо споредуваш најголемиот натпревар во фудбалот со концерт на Каролина?
Колега, ве молам дислоцирајте се.
Па добро би било да се киксне и денес, треба малце поинтересно да направиме![]()
Си го знам вториот клуб и менаџеротСоставиве според аналиците на Кара и Гери ги ставате. Би требало Роџерс пак да игра така, му се покажа како добра комбинација, ама некако мислам дека ќе почне со Стариџ...
Еткинсон.Кој ќе суди на Ливерпул-Манчестер?
Најголемиот натпревар во фудбалот е битка за 4то местоГо споредуваш најголемиот натпревар во фудбалот
Се помешале, ваљда мислат за натпреварот од 21:00.Најголемиот натпревар во фудбалот е битка за 4то место![]()
Најголемиот натпревар во фудбалот е битка за 4то место![]()
Toa Eл Класико колку е преценето у последниов период, цела сезона у Примера е сведена на тие две утакмици.Тоа е релативно.
Ова дерби дефинитивно е едно од најголемите во фудбалот. И лично мене ми е поинтересно отколку Ел Класико на пример.