Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Where is the fun in that ? Не ти чини , игнорирај го.Еве на пример јас постов му го посветувам на Рики и му забранувам да пие од отровот во недела.
Шо е бе, си отиде од форумов и после виде дека неделава е дербиво па сеа се враќаш тука да провоцираш? :P

Шо е бе, си отиде од форумов и после виде дека е дербиво па сеа се враќаш тука да провоцираш? :P

На ваква сезона у Премиер, нема теорија да не се вратиш.Башка вчера многу јак филм си напраив не можам да дочекам недела.Не провоцирам бе Рики маќенце избриќено, само те рчкам :D

ПС: Пеџа рече ќе почнел да тренира зумба ако изгубите у недела :pos:

Уште 3 гола за Англија и 20 за Манчестер за рекордите на Руни.

^ ...и после конечно и ние ќе сме во можност да го употребиме смајливо - :cuc:

Немој со фамилијарни тајни бе...

Батали тоа.
Што мислиш, што состаф ќе вадите у недела?
Ние изглеа со лажна деветка...

Не можам да ја баталам бе, види ја бе како "провоцира".

Составот, од оној што играше против Тотенхем, дилема е Мата за Ди Марија дали ке го смени, рестото мање више исто.
Не знам со бековите што ке прави, дали ке ги смени Валенсија и Блинд со Рафаел и Шо.
Руни, Ерера, Фелаини, Џонс, Смолинг, Де Геа, Керик според мене се сигурни.

Не можам да ја баталам бе, види ја бе како "провоцира".

Составот, од оној што играше против Тотенхем, дилема е Мата за Ди Марија дали ке го смени, рестото мање више исто.
Не знам со бековите што ке прави, дали ке ги смени Валенсија и Блинд со Рафаел и Шо.
Руни, Ерера, Фелаини, Џонс, Смолинг, Де Геа, Керик според мене се сигурни.

Џан, Шкртел, Сако,
Марковиќ, Хендерсон, Ален, Морено
Лалана, Кутињо
Стеринг

Јас би го мењал Џан со Ловрен, зошто Ловрен покажува сигурност а Џан се губи последниов период. Како и да е, според мене, горенапишаното...

Ги гледав Гери и Кара, и баш тој дуел го потенцираа, Фелаини и турчето, као дуел околу кој евентуално ке се кршат копјата...

Рики демек има брада, па се избричал а? :LOL:
И тоа малце што го имаше беше подобро од она на Пеџа :toe:

Составиве според аналиците на Кара и Гери ги ставате. Би требало Роџерс пак да игра така, му се покажа како добра комбинација, ама некако мислам дека ќе почне со Стариџ...

Ги гледав Гери и Кара, и баш тој дуел го потенцираа, Фелаини и турчето, као дуел околу кој евентуално ке се кршат копјата...

У право беа и двајцата кога кажаа дека се губи туркменот последниов период. Кара и пред месец дена спомна дека кога игра против понапаѓачки настроени екипи се губи малку. Среќа што не игра лево во одбраната зошто од таму ќе бевме бушени, кој и да ви играше десно, Мата, Јанузај, ДиМарија...

Исто така, крилниот играч ни е тапа зошто оној кој најдобро ја покриваше таа позиција, за чудо тоа беше дете од 18 години, Ајб, повреден е и сега треба да игра Марковиќ или евентуално Стерлинг. Може и Лалана ама мисам дека него ќе го користи повеќе во средина.

У право беа и двајцата кога кажаа дека се губи туркменот последниов период. Кара и пред месец дена спомна дека кога игра против понапаѓачки настроени екипи се губи малку. Среќа што не игра лево во одбраната зошто од таму ќе бевме бушени, кој и да ви играше десно, Мата, Јанузај, ДиМарија...

Исто така, крилниот играч ни е тапа зошто оној кој најдобро ја покриваше таа позиција, за чудо тоа беше дете од 18 години, Ајб, повреден е и сега треба да игра Марковиќ или евентуално Стерлинг. Може и Лалана ама мисам дека него ќе го користи повеќе во средина.
Ливерпул ќе игра 3-4-3 со Јунајтед?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom