Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Chelsea H2 (-1) 1.85
Valencia-Barcelona H1(+7.5) 1.47
------------------------------------------
Veria-Panathenaikos GG3+
Everton-QPR 3+
-----------------------------------------
Навивачки Manchester United T2 2+ 2.7[DOUBLEPOST=1427024710][/DOUBLEPOST]
Како нема, не знае што збори дечкото, од кошарка на фудбал се префрли.
Како мал мислам дека имал амбиции да стане алпинист, али слабо височини низ Холандија па почнал да кошка топка по ливајџе.

djokovic vo poslednite 2 finalinja so federer mn me pocasti da ti kazam a jas pusto navivacki ...

so servisot na Federer povejke se isplajka da se igra 21.5 +

Види бе жена што ти е. :yid::yid: Ти и кажуваш сигурен тип, таа плус ќе го играла. :yid::yid: Играј го и плус у прв сет, што да ти кажам. :icon_mrgr:

Почасти Ѓоковиќ 1.55, почасти се.
Изгледа и денес лагајќи да пишам полународњаци ќе се забодам :D
озбилен си за Џокович ? ваљда ќе го комбинирам со Симона Халеп и Сините.

e aj kec neka e[DOUBLEPOST=1427027137][/DOUBLEPOST]i F.dancevic vo kanada ke go zema finaleto 1.60 koif (tenis)

Да, Данчевич е чист кец со тоа дрвото јаворово Џон факинг Патрик Смит.

Идеме вака:
Новаче
Кил
Вардар
и Челзи х2 да ујача крвна слика
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

poarno Psg-1 rakometot
i S.Halep -1 so J.jankovic koja igra potpolno defanzivno nema sansa so halep

Ако фатам и денеска, дури тогаш :D. Него што велиш за Плзен, исто сигурен ти е како и Спарта?
Не знам за Плзен, ама би требало пошо се доста јаки тие. Ако испуштаат бодови на гости ќе го прават тоа, дома не верувам.

Не знам за Плзен, ама би требало пошо се доста јаки тие. Ако испуштаат бодови на гости ќе го прават тоа, дома не верувам.
Каде да ги најдам овие Џокович и Данчевич, што турнир е? Инаку да ти се мочам у глупите дупли шанси на Челзи и на Сити кои ги ставаш :icon_mrgr:

Каде да ги најдам овие Џокович и Данчевич, што турнир е? Инаку да ти се мочам у глупите дупли шанси на Челзи и на Сити кои ги ставаш :icon_mrgr:
Данчевич и не мораш, ипак Челенџер е, се е могуче. Ноле у допуна ќе го најдеш, кај може. Абе Челзи и двојка ми е, онака чиста, али ај за посигурно дупла шанса кога веќе имам квота напраено. :D

a za PSG rakometot sto velite[DOUBLEPOST=1427028969][/DOUBLEPOST]poarno F.Dancevic nego chelsea tapa se vo posledno eto na primer st etien 2+ e 1.5 se

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom