Фан клуб - РК Вардар

Утре многу ќе биде важно отварањето на натпреварот.Да успееме да одиграме на почетокот пола од она што го одигравме со РНЛ и Веспрем и голем дел од работата ќе завршиме.Не се малку овие -6 што ќе треба да ги бркаме, но од друга страна па и не е некоја разлика што тешко се достигнува...за едно полувреме може да им ја стопиме предноста на пољаците ако се функционира како што треба.Она што ќе мора утре да се реализира се пеналите.Без разлика на тоа колку пенали ќе имаме мора 100% реализација од таа позиција за да си ја олесниме задачата, а и брзите голови после одбрана на Штербик се надевам дека нема да изостанат.Се надевам дека свој ден ќе имаат и Карачиќ,Душебаев и Дибиров а очекувам поддршка и од Горбок кој што изигра премногу слабо во Полска.Пикерите ако добијат топка не се сомневам дека ќе ја претворат во гол.

А мислев да ве оставам утре да останете изненадени, ама веќе откриле кој ќе биде џокерот за утре :P
Штербик ниедна топка не му фати на тренингов :P

Иначе, другар ми купи карти за стоење за дел од друштвово, ама еден откажа и имаме карта вишок. Картите се од тие за стоење (НЕ СЕ ЗА ТРИБИНАТА НА КОМИТИ), па ако некој не набавил карта, нека ме контактира да му ја продадам по истата цена од 150 денари :)

http://sportmedia.mk/divi-i-terzik-se-vrakaat-vo-ekipata-nedanovski-ne-dobi-shansa/
Здравствените проблеми на Добривое Марковиќ го принудија Гонзалес да се обрати до Вардар јуниор и да го „повлече“ Владо Недановски на левата крилна позиција, меѓутоа репрезентативецот беше само на вчерашниот тренинг и нема да добие шанса.

Ништо од џокерот :pipi:

А мислев да ве оставам утре да останете изненадени, ама веќе откриле кој ќе биде џокерот за утре :P
Штербик ниедна топка не му фати на тренингов :P

Иначе, другар ми купи карти за стоење за дел од друштвово, ама еден откажа и имаме карта вишок. Картите се од тие за стоење (НЕ СЕ ЗА ТРИБИНАТА НА КОМИТИ), па ако некој не набавил карта, нека ме контактира да му ја продадам по истата цена од 150 денари :)
nemozam da ti pratam PP, ja imas li uste kartata?

Цела недела мислев на утакмицава денес :unsure: рацеве ми се тресат како јас да треба да играм вечер, а не да навивам од трибина...Како што сме цело друштво паничари и срце ќе не мавне уште пред да почне утакмицава, не знам како ќе се издржи вечер :popce: :D... Ајде конечно еднаш више и ние да се израдуваме на една победа во вакви натпревари, знам дека можат момците затоа и верувам во нив ние да изгинеме на трибина, а тие на терен да знаат гостите дека и оние 9 да ги задржеа малку ќе им беа, нека гори вечер Скопје за Вардар, напред Вардаре !!! :vozbud:

http://sportmedia.mk/divi-i-terzik-se-vrakaat-vo-ekipata-nedanovski-ne-dobi-shansa/
Здравствените проблеми на Добривое Марковиќ го принудија Гонзалес да се обрати до Вардар јуниор и да го „повлече“ Владо Недановски на левата крилна позиција, меѓутоа репрезентативецот беше само на вчерашниот тренинг и нема да добие шанса.

Ништо од џокерот :pipi:
Колку дебилски потег, не можам да сфатам како може на некои позиции да земат само еден играч, а на други да се трупаат.
И ако не дај боже се повреди Дибиров, или не му оди, кој ќе игра лево крило? Филипче да не ќе го играат?
Оф мори мајко...

Кај најдов ја па сега да се разболам.... Едвај стојам, вечерва ако преживеам никад нема да умрам :icon_mrgr:
Со среќа нека е, ГАЗИ ВАРДАРЕ !!!

Кај најдов ја па сега да се разболам.... Едвај стојам, вечерва ако преживеам никад нема да умрам :icon_mrgr:
Ни јас не сум подобар, што е најлошо грлово ми е партали, едвај зборам и ме тресе треска од време на време :icon_mrgr:
Сепак... :цицки:
Ајде ајде ајде Вардаре, Вардарееее, Вардарееее :cujte:

Ај во пиво дека ќе оздравиш? :pijani: Јас два пати имам отидено болен со температура, здрав се имам вратено :Кезец:

Ни јас не сум подобар, што е најлошо грлово ми е партали, едвај зборам и ме тресе треска од време на време :icon_mrgr:
Сепак... :цицки:
Ајде ајде ајде Вардаре, Вардарееее, Вардарееее :cujte:

НЕМА БОЛЕСТ ШТО МОЖЕ ДА ВЕ СПРЕЧИ !!!

:pos:

Ризикот на Ел команданте да се надеваме дека ќе му се исплати. Колку и да игра на таа карта, сепак ми е несфатливо да оди само со едно крило, па Недановски не е лош играч за да не биде повикан за настап во ЛШ, но оставаме на Раул да не демантира. Искрено ме плаши и формата на Горбок вчера на тренингот изгледаше како да го мрзи да тренира и да ги воигрува акциите и сите додавања му беа утка.(n)

Лани овој период некаде игравме со Хамбург, пред првиот и после за вториот натпревар некако сите не прежалија, дека ќе сме завршиле рано со настапите во ЛШ. Но, тогаш кога сите го отпишаа Вардар ние се изнкикавме според Филипче станаа играчи :icon_mrgr: и го потопивме тогашниот европски шампион.
Судбината како да посака повторно да бидеме во слична ако не и малку потешка позиција, мораме да ги надоместиме тие 6 гола негатива, но верувам во тимов дека ќе ја секнат Висла и дека на сите кои повторно не отпишаа предвреме после натпреварот ќе им го покажеме ова :kuracc:.
Очекувам да се повтори Иври и сите на пиво да отидеме и да им се спремаме на битолчанките :цицки: :D

Денес и те како сакам да ги елиминираме, поштено си изиграа гостиве кај нив, ама мене некако многу ме накурчи целата атмосфера во салата, како не газеа во тие моменти и буквално не лупнаа од земја, денес сакам дупло да им вратиме и потопени да си се вратат дома, мора да биде пекол денес, мора Вардар да иде понатаму. :bance:

Раул со нова тактика, 3 пикери и 3 бека... Јебеш крила идеме директ на нив, машки

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom