Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Па па па па, крвишта :vozbud:

Последно уредено:
Кој е овој па сега, никад чул за него...тоа The Sun кажува многу у принцип. :D

Многу сакам ова коло Ливерпул да победи, а Арсенал и Сити да изгубат, за да бидат скроз изедначени сите 4 екипи во последните 8 кола :D

хемороиди да фатиш :sneaky: :D[DOUBLEPOST=1426885834][/DOUBLEPOST]

:backa:

Шо се бунете бе кога таков ви е надимакот :X3:
Не се бунам за надимакот, кој како сака нека не'/ме вика, битното е како јас си се осеќам. :D

Него, целата „дискусија“ е смешна, затоа се смеев. :D Почнувајќи од зборовите на ликов од Сан.

Не се бунам за надимакот, кој како сака нека не'/ме вика, битното е како јас си се осеќам. :D

Него, целата „дискусија“ е смешна, затоа се смеев. :D Почнувајќи од зборовите на ликов од Сан.

Педерче. :ROFLMAO:

Иначе, за видеото, со некои делови мора да се сложам, не помнам време кога Челси го правел ова со судииве толку често во една сезона.
Еден, двајца играчи да протестираат, во ред...Овде e целиот тим на Челси.

У право беа со анализата кога викаа, смешно е што Коста претрча 50-60 метри да протестира за судиска одлука.

B_2CfwrUcAEC9Ht.jpg

Последно уредено:
Па добро сега, тоа е во стил на Коста (и во Атлетико ако не се лажам) така да, нема ништо чудно тука. :D Иначе, јас мислам дека никој не виде дека стартот не е дотолку опасен и затоа така бурно реагираа.(не дека немаше да реагираат бурно и доколку видоа, но мислам не дотолку) И мене прва помисла ми беше дека со отворена копачка стартувал, али не беше така. Коста што ќе види од 40-50 метри, али битно он да си се побуни. :D

Глуп муaбет. Демек сaмo игрaчите нa Челзи вршaт притисoк (y)

Пред еднa гoдинa беше јaкo

Не е тоа муабетот, али ајде ...[DOUBLEPOST=1426940922][/DOUBLEPOST]Mile Jedinak: Has played a higher proportion of passes forward (50.3%) than any other midfielder with 10+ PL apps this season

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom