UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не ви се повредеше Погба станот го ставав.Алегри знае како да изигра у ЛШ.Ти реков сенадевам дека ќе пројдете и дури и дека ќе освоите со некоја среќа.Или вие или порто
Абе секак одека далеку полесно е со Погба на терен како играч али да ти се мочам во тимот ако зависиме само од Погба. Не знам дали Асамоа е регистриран за ЛШ се враќа на крајот на овај месец а мислам дека само на список не беше досега за мечевите а е регистриран. Со Асамоа и Пирло назад во составот (кој според мене е очаен сезонава ама од 70та мин и те како е добродојден - Пирло) можиме да изиграме и да изненадиме па ако ги поминиме што е многу можно тогаш Погба ќе се врати, плус Переира влегва во многу добра форма некни и највеќе имаше претрчано а сите шанси од него почнаа.

Перерира - Мали Видал.

Дај боже да грешам, ама волку што се палите на Монако ко да се Тетекс ќе ви се удри од глава.Истото важи и за пациентине од шпањолска во врска со ПСЖ

Сакам еден од Порто или Јувентус да освои.

Барса полесно ќе го мине ПСЖ , отколку Јуве на Монако. Mark my words.

За болдот - :pos::pos::pos::pos::pos:

Абе секак одека далеку полесно е со Погба на терен како играч али да ти се мочам во тимот ако зависиме само од Погба. Не знам дали Асамоа е регистриран за ЛШ се враќа на крајот на овај месец а мислам дека само на список не беше досега за мечевите а е регистриран. Со Асамоа и Пирло назад во составот (кој според мене е очаен сезонава ама од 70та мин и те како е добродојден - Пирло) можиме да изиграме и да изненадиме па ако ги поминиме што е многу можно тогаш Погба ќе се врати, плус Переира влегва во многу добра форма некни и највеќе имаше претрчано а сите шанси од него почнаа.
Asamoah ne e prijaven za LS

Дај боже да грешам, ама волку што се палите на Монако ко да се Тетекс ќе ви се удри од глава.Истото важи и за пациентине од шпањолска во врска со ПСЖ

Сакам еден од Порто или Јувентус да освои.
Шо имаш бе ти против Тетекс?! Па уште со Монако ми го споредуе...:D

ПСЖ-Барселона
Атлетико М-Реал М
Порто-Баерн М
Јувентус-
Монако

Ако и Јувентус ги потценат Монако како што тоа го направија Арсенал тешко им се пишува.

Навивам за финале Бајерн-Барселона. :)

ПСЖ-Барселона
Атлетико М
-МРеал
Порто-Баерн М
Јувентус-Монако

ПСЖ-Барселона
Атлетико М-Реал М
Порто-Баерн М
Јувентус-Монако

Може сум единствен кој мисли за тоа првото, но верувам дека ПСЖ има сили и ќе ги искористи и со тоа ќе ја пројде Барселона.

Се читаме по 1/4 финалето :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom