Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Маркизио: "Оваа победа ја посветуваме на нашиот пријател Матиело и му посакуваме што побргу да се врати на фудбалските терени. Истотака победава нека оди и на честа на некои фудбалски ѓубриња кои играат во нашава лига" Tocna li e izjavava? Ako e tocna, samo sramota toa ke kazam

@DeviAngel @TheWhiteMamba
Се лажете ако мислите дека на Верати му бил гарантиран првотимски статус у ПСЖ и дека сме бирале меѓу него и Погба.Можда биравме меѓу Погба и Кондогбиа,Верати да немаше оналкава понуда од французите веројатно ќе завршеше у Јуве.
Колкава понуда? Мислиш на плата или на самиот трансфер? Ако мислиш на плата, побарај да видиш колку мала плата земал со првиот договор(па и сега зема мала плата).

Ако мислиш на самиот трансфер, да, тоа е веројатно најголемата причина што отиде во ПСЖ, ама од гледна точка на Пескара, не на Верати.
Претпоставувам дека на Верати најголема мотивација му биле минутите, не гледам друга причина зошто би отишол таму.
Ако гледаш факти, факт е дека самиот изјави дека ради тоа отишол таму, и факт е дека тие минути вака или така си ги доби.

А иначе се слагам дека не сме бирале меѓу него и Погба. Марота во интерјвуто кажува дека веќе го договориле Погба кога биле во преговори со Пескара, значи они не ги прекинале преговорите за Верати откако го потпишале Погба, туку си продолжиле, ама се умеша ПСЖ и тоа беше крај.

Погба дојде за минимална оштета со некоја мизерна плата, реално не би имало некаква логика да се откажеш од едниот или другиот, не се 50 милионски играчи со по 20 милиони плата, едниов младинец, другиот 10 милиони на сто рати и двајцата со мали плати, не би биле некој којзнае каков трошок реално.

Одредена минутажа донекаде да,првотимски статус на лепе очи тешко...
Aбе дали било на лепе очи или не неможиме ние да знајме. Сепак и мунтажа тие доволно то ти дава шанса огромна за во прв состав на пример, нешто што на Коман ретко му беше давано да речиме. Таја минутажа загарантирана која ја добивал без разлика дали е на 3,5,8 утакмици е пресудна во тие е првотимец и сигурно ќе го прифати тој договор пак нешто му е загарантирано. А кога имаш ти некој како Анџелоти да притиска за трансфер толку многу колку што притисна за Верати значи му е потребен и го гледа како голем и клучен дел од тимот иначе никој не ти запнува толку за играч за на клупа, барем не некој нормален.[DOUBLEPOST=1426638190][/DOUBLEPOST]
Маркизио: "Оваа победа ја посветуваме на нашиот пријател Матиело и му посакуваме што побргу да се врати на фудбалските терени. Истотака победава нека оди и на честа на некои фудбалски ѓубриња кои играат во нашава лига" Tocna li e izjavava? Ako e tocna, samo sramota toa ke kazam
Немаше никаква изјава од Маркизио после утакмицата со Сасуоло ако збораме за тој меч. Во ниеден медиум ни туттојуве се нема појавено нешто такво. Имаше една контрадикторна изјава во октомври ама беше од некој лев весник па излезе другиот ден Маркизио да демантира и дека зоборовите му се извртени и дека во ниеден случај вистинските зборови не биле наменети за Рома.

Ма шо ги ебам бе и да е точна изјавата, они цела екипа од Гарсија до чистачот го исплукаа Јуве на секој можен начин после натпреварот во Октомври, враќај им сега по нивен терк, им ебам селските.

Последно уредено:
Па и да е точна, Маркизио кон никого не посочува кон кого е дадена таа изјава... ѓубрињата сами ќе се пронајдат во реченицата :LOL:

Па и да е точна, Маркизио кон никого не посочува кон кого е дадена таа изјава... ѓубрињата сами ќе се пронајдат во реченицата :LOL:

Колку јако звучи кога ова го кажува навивач на Јуве :pos::pos:

Parma 'President' Manenti has been arrested. Apparently, the group funding him also wanted Manenti to launder 4.5m euro.

Ам сеа шупрајме ?

Кога викав дека невредит цела мака за да се оправа нечие лошо работење.

Parma 'President' Manenti has been arrested. Apparently, the group funding him also wanted Manenti to launder 4.5m euro.

Ам сеа шупрајме ?

Кога викав дека невредит цела мака за да се оправа нечие лошо работење.
Scaccia: 'I can save Parma'
Businessman Alfredo Scaccia has come forward to purchase Parma, saying 'I have what it takes'

Многу ликови испаднаа со вакви изјави...
Овај времиња пишти да му ја дат Парма, овај од Лондон времиња се нуди ама дека таму е стациониран не знам шо ќе биди.

Честито за Јувентус затоа што изигравте оваа вечер.А за Тоти како личност имам многу што да напишам али само прво нека минат утакмиците од ЛЕ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom