Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

@Ilumious ако може и мене да ме соберете некаде кај рампа, на првомајска на почетокот некаде ? :D

@Ilumious ако може и мене да ме соберете некаде кај рампа, на првомајска на почетокот некаде ? :D
А да се довлечкаш на пример кај некој од влезовите на Рамстор негде? :D

А да се довлечкаш на пример кај некој од влезовите на Рамстор негде? :D
Боље да се довлечка поред пруги до пролече амбулантата мн поблиску му е, или преку пруги да се довлече до кај баронот, само прашање е колку знае да се снајде низ тој реон, како што приметувам има намера да кружи од кај тутунски.

де Геа + доплата за Бејл би била одлична зделка.

И едниот и другиот би си се вратил во својата земја, клубовите задоволни, а богами и навивачите на некој начин.

За голман во зависност од формата на рускиот мафијаш Виктор Валдез(ов) или пак да се купи некое перспективно голманче како на пример голманот од Ајакс.

Ич, ама ич не го сакам Валдез, толку антипатичен ми е од времето кога Барса трчкараше по судииве, што и ден денес не можам да го смислам ...

Памтите како бранеше Ворм пред 2 сезони, т.е пред да се повреди?

Голманиште.

Аман де, на жив, здрав и незаминат де Геа, вие закоп му направивте.
Сите сакаме да остане ама како што тргнале работиве и плус тоа што не потпишува нов договор не наведуваат да мислиме дека ќе си оди на лето.Кога би бирал ја би одбрал еден од Љорис или Перин.

Лорис е одличен голман ама мислам дека многу пари ќе барат од Тотенхем. Ако веќе заминва Де Геа можи да се земи Навас од Реал за евтини пари. На светското беше ѕвер, пола да брани од то шо бранеше на светското ќе биде добро засилување.

Не пратам Калчо и затоа исто како за Дибала не знам што сорта е Перин. Ако има потенцијал како што го бие глас, би го земал без разлика дали ќе си оди Де Хеа или не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom