Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Формата е се подобра и подобра,играта лесна и течна,лани ова време формата почна нагло да паѓа али годинава нема да ја повторат истата грешка.

Ми се свиѓа многу што Пеп има веќе една најсилна 11ка и горе доле нема преголеми ротации се гледа дека има хемија во екипата.Неколку формации се веќе добро уиграни.

Одбраната е камен,Швајни исто стабилен на средина...Сега и Лам се врати конечно а за наредна утакмица го очекувам и Тиаго.

Се на се,пеколна екипа,квалитет страшен,Робери се во форма и двајцата,а и Лева ја крева самодовербата,со секоја утакмица веќе влага во голгетерска форма

Абе овие вака-така за четврт финале сите спремни :kezec: Види ги ти нив :cool:

Четвртфинале ќе бидеме во полн состав....

Мартинез се очекува почетокот на Април да биде на располагање во тимот,а Тиаго веќе наредната недела.

Кој сака нека се падне во четврт-финале.

Уште му верувате на овај Ченто бе?

100 години немам пишано. Ебати фанот ебати...

Здраво дечки,јас сум голем фан на баерн од 1998 година (од тогаш страшно ги мразам манчестер ),па еве и јас се приклучувам во вербалната борба со фановите на другите клубови особено со манчестеровци,реаловци и челзиевци. Голем бранител на клубот сум:pistoldz:,па очекувајте и вие и баерн поддршка од мене понатаму на форумов.

Здраво дечки,јас сум голем фан на баерн од 1998 година (од тогаш страшно ги мразам манчестер ),па еве и јас се приклучувам во вербалната борба со фановите на другите клубови особено со манчестеровци,реаловци и челзиевци. Голем бранител на клубот сум[emoji14]istoldz:,па очекувајте и вие и баерн поддршка од мене понатаму на форумов.
Dobredojde ocekuvame podrshka protiv stranskite sluzbi na forumov. Bayern uber alles.

11070530_10153093220592597_3396259494725991543_n.jpg

Пеп бил вчера на натпреварот Атлетико - Леверкузен, а вечерва ќе биде и на натпреварот на Камп Ноу

Ima spekulacii deka Patrick Vieira ke go zameni Erik Ten Haag na kraj na sezona.

Има исто шпекулации за од летото Томас Тухел да работи како помошник тренер на Пеп за после сезона-две и да го наследи. Се зборува дека во последно време Тухел е често во Минхен и дека биле на ручек со Пеп.

Супер ќе биде ако го планираат стварно тоа и ако се оствари.

Инаку утре ждрепката сакам да ни се падне Атлетико Мадрид или Порто.

Атлетико Мадрид добро ќе биде да ни се паднат,мислам дека нема да биде тешко со нив.
Јас пак највеќе сакам Реал да ни се паднат да ги изгазиме за минатата сезона(иако малку опасно ќе биде со нив).
Мислам дека се друго освен Барса ќе биде ок.

Без разлика што ви се паднаа Порто,први фаворити бевте и ќе бидите...до финале сигурно ќе истерате.

Мпорто сеа,Сатлетико у полуфинале и со Мбарса финале.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom