ultras1988
4600
- Член од
- 6 февруари 2014
- Мислења
- 3.029
- Поени од реакции
- 7.131
Долга е раката на ВМРО.Kik Bokser gazda na klub. Ma nemoj da me jebes. Koj e ovoj be zit se i od kade pari na tepacov?
Полошо е веќе направено , штом тебе те боле куро за логото , кур ти дрема и за Беласица ... не само ти , на цел град му дрема за логото и Беласица ,10 години оставивме клубот да ни е под дното и ништо не превземавме, некој од овде напиша да се направи нешто , ете тоа е причината зошто ништо нема да се превзема ... сакате прва лига божем во Македонија врие од народ на стадионите , и да влезе Беласица во прва лига(иако чисто сумњам) ќе се врати народот 1-2 сезони додека помине еуфоријата и после пак ќе си останеме ние на стадионот .. НИЕ кои 10 години талкаме со клубот низ селата во втора и трета лига , како што пишува на еден текст постиран овде , го гледавме клубот тресејќи се од студ на стадионот , на поројни дождови низ селата каде топката едвај се движи по теренот , со екипи кој незнаат топка да водат и се бранат со 11 играчи , иако знаевме дека нема никаква смисла и вечно ке си останеме во 3та лига сепак имаше во нас надеж , дека нешто еден ден ќе тргне на подобро,малку сме тие ние , и затоа сме немоќни нешто да промениме.. е на тие им дрема за логото,затоа што логото преставува историја и чест на клубот , а не лична реклама на некој кој сака да е во центар на внимание и клубот го користи за промоција .. мене па ич кур не ми дрема и за стадионот , теренот соблекувалните , такви да останат , не заслужува струмичкиот народ ништо.Колку е точно незнам, но слушнав дека Горан Попов стои зад Пинда... крај краева и да не е Попов сигурно е дека некој друг стои зад сето ова, а како и да е за логото ич кур не ме боли, нека средат таму теренот соблекувалните трибините, нека живне клубот малку дај боже, полошо никако неможе да направат за Беласица новите газди кој и да се.