Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Како е во Белгија? Зависи нешто последново коло или? Затоа што знам дека се игра после плеј оф за титула, ама дали пренесуваат поени некако или?
Мислам дека првите 6 идат во плеј оф и се пренесуваат бодовите само од меѓусебните.
Значи Андерлехт-Гент е битна утакмица, другите небитни.

plzen da ve predupredam ushte od sega, vrtete ja da ne treba ushte sea da idam popraven da pishuvam :D

Три имате од мене, јас на две иљадарки ќе ги играм(y)

Севиља-1
Модена-2 одбојка
Белгород-160.5- одбојка

2.73 квота во спортлифе

I boriello i kucka i gasperson u tri lepe da idat mi go ebat raatot 1x , 1 , t12+ .....

^ Нели врзана ја играше со Челзи 1 од супер типот ? :D

Од мене Тотенхем X-2 @ 11 коеф
- Освен Руни и Фелаини со глава не гледам кој друг би можел да даде гол од најавениов состав, максимум едно полувреме ако издржат нерешено.

http://www.rezultati.com/utakmica/Uu2oy8VT/#detalji
Само мене може да ми се деси ова кај вчера живци искинав прво со таја ќората против Ерани што играше , па вечерта со Сакраменто денес овие копуциве примаат гол во 95 со играч повеќе од најслабата екипа .. Дури и Џони го имам заебано !

^ Нели врзана ја играше со Челзи 1 од супер типот ? :D

Од мене Тотенхем X-2 @ 11 коеф
- Освен Руни и Фелаини со глава не гледам кој друг би можел да даде гол од најавениов состав, максимум едно полувреме ако издржат нерешено.
па детенце од второ одд ќе види што е напишано како тип а што како предлог за додавање на тикет и објаснето зошто има валуе........од вакви гомнојадци не тргна темата во добар правец а и доста одлични типсери имаат заминато поради вакви гомнојадци

Ајде Белгород уште еден сет земете и да ве кружам на тикет. Првиот беше :shook: за малу да го изгубат. На 160.5 минус поени да чекаш одбојка е ризик, секогаш ми се тресат нозе и раце.:несвест:[DOUBLEPOST=1426437707][/DOUBLEPOST]Да им приредиме на интерашиве едно изненаѓење...:D
Интер-Чезена-ГГ3+ квота по мерак 2.5

Последно уредено:
Арсенал-1
Сити-2
Баерн-2
Барса-2
3,3 коеф
И на ситно Келн Х за 200 и 2 за 150
Играт 11и 10 место претходната Дортмунд ја кикснаа против Хамбургер зошто па да не и овде.
Сити следна против Вба ставајте 100000

totenhem TINJA nevidena se, edna shansa ne napravija, 3 pasa asalni neznaat da svrzat..

Богами тотенхем кај се запустив ГГ што ја стаив малите абер немаат од шут а камо ли па гол

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom