Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
За Монако реално треба да сме оптимисти,но за титула олабавете,многу сонувате.

За денешнава уктамица,можам да кажам дека имаме слаба реализација,Санчез кој е вон форма,Волкот кој уште не може да ја заборави повредата,Велбек кој голот со Јунајтед му пријаа,но ќе сепак е рано да се каже дека е во некаква вау форма.Од кога дојде сосема солидно си ја врши работата,онака како треба и онака како што бара Венгер.

Како ? Која апликација ?

Првенствено ги гледав на kodi апликација, али сложена е многу а и не беше функционална во последно, па коа не сум дома, ги гледам стандард на Firstrows. Не е апликација, на броусер, али имаш добри стримој со оптимални услови на користење за на мобилен.

Првенствено ги гледав на kodi апликација, али сложена е многу а и не беше функционална во последно, па коа не сум дома, ги гледам стандард на Firstrows. Не е апликација, на броусер, али имаш добри стримој со оптимални услови на користење за на мобилен.
А колку 3Г троши или на Wi-Fi беше конектиран?

А колку 3Г троши или на Wi-Fi беше конектиран?

Аххх не знам. На Мобимак ми лета на 4Г. Да проверам утре ко ќе се направи апдејт на интернет сообраќајот потрошен, па ќе ти кажам.

Нај повторуваната реченица на Венгер. И сега пред мечот со Монако.

If you have no belief, you have no chance.

Се читаме после мечот.

Нај повторуваната реченица на Венгер. И сега пред мечот со Монако.

If you have no belief, you have no chance.

Се читаме после мечот.

Само ако пишеш нешто до Вторник 23:00.

1 бод сме до Сити, како играме нема шанси да се пред нас.

• Ми се допаѓа
Reactions: CIL
11070097_1351569724883240_1327464138340926635_n.jpg

или според коментариве тука на форумов, едниот е #класа другиот #дрво.

Чии коментари, од фанови на Арсенал само убави работи имама прочитано за Жиру

Јадевме :гомце: кога заслужи, сега ја покажа класата што ја имал и нормално ќе го величиме. Така е и со сите наши играчи.

Го прашуваат денес на пресот Венгер колку е ментално силен Жиру после се она што му се случи на натпреварот со Монако, а тој им одговара, може да замислите колку е ментално издржлив и подготвен со самиот факт каде е денес тој а каде бил на 22-23 год. (во трета француска лига)

Жиру ни во лош ден не би го менувал за Коста, и кога е некорисен пак повлекува 2ца играчи на себе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom