Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ја има негде по кладилнициве наши лупајте, ако не он лајн.
кошарка: Куманово - Работнички - 1 ------ 2,50

Работнички ја оствари целта, го зема домашниот куп, и се пласираа во Суперлигата, а има уште две кола до крајот. Станко и Гече би требало да се штедат, и повеќе од искусни се, за да точно знаат каде да калкулираат *да не се трошат* и да темпираат форма.
Куманово изгуби во БиБл прошлата недела, 12 разлика, па на реваншот ќе им биде многу тешко да ја надокнадат негативата. Утакмицата со Работнички ќе им послужи за подигање на атмосферата. Растеретено играат многу подобро, особено дома.
Управите на двата клуба се од иста политичка партија, па така нема што многу да се објаснува. Работнички ги доби во купот и претпоставувам дека многу многу нема да форсираат денеска.

По мене чист кец. 2,5 на бет365 не се пропушта.
Поз

абе каков Загреб, друго е ова сега, читај страна две наназад убаво објаснија зашто 5-0 скор има дома Загреб.. Да играше Ким Андерсон милиони ќе ставев на 2ка, Загреб се смешки од екипа, Вујо ја прави разликата пошто ист Фергусон е - има просечни играчи а од нив прави да играат ко ѕвезди..

Па ете пишале без Ким Андерсон дека се Колдинг зошто ти е чуден коефициентот тогаш ? И прочитав јас што пишале, демек Кил го изненадиле а ПСЖ биле мувли..
Истиот тој Загреб пред недела дена со Веспрем на 5 минути при крај губеше само со 1 разлика и имаше напад

Таман е коефициентот е сега дали вреди да се игра тоа е друга работа.

Травер-Гулбис 2ка вреди да се игра на 1.4 или сум го преценил Гулбис? Мислам дека во подобра форма е гулбис?
Објасни ми бајо мој, како тоа Гулбис е во подобра форма кога нема победа во 2015? :toe:

Ерани-Жу 2, коефициент некаде околу 4.5. Жу е голем талент, има одличен форхенд и сосем солиден сервис. Вчера ја доби Скјавоне, а на турнирот во Куала Лумпур во првиот сет машки ја намачи Возниацки. Без разлика што подлогата е многу спора, Ерани никогаш не била добра на хард, и коефициентот на Жу е превисок.
Жу + Чорич да се акне еден дубл.
Оној кретенот Томич го суделе за поседување кокаин, а и реално ми е на спориов бетон да добие малиов.

Околу 10 квота негде, нека плетат што би се рекло на нашки. :gjavol:

Него дечки што значи ова hs 2 (-1.5) у тенис?

Него дечки што значи ова hs 2 (-1.5) у тенис?
хендикеп сетови. Ако првиот тенисер е фавориот тогаш hs 2 значи да не победи со 2-0, а ако вториот тенисер е фаворит тогаш значи да тепа со -1.5 сет односно 2-0.

хендикеп сетови. Ако првиот тенисер е фавориот тогаш hs 2 значи да не победи со 2-0, а ако вториот тенисер е фаворит тогаш значи да тепа со -1.5 сет односно 2-0.

Значи кај мене првиот тенисер е фаворит. значи треба да тепа. со 2-1?

Пробајте ја Малме 1 во живо 0-1 е на полувреме . околу 3 коеф е

Волен-Бил 1 1.70?Многу е ова за тим што се бори за влез во прва лига.Исто кладилниците згрешија и кога играа у гости со Ле Монт дадоа голем коеф. за 2ка.

Стави пари земи пари :D
Сити 2-2, ќе им ја разнесат главата на овие сакатите, немаат повреди ниту суспензии.
Барселона 2-2, Еибар 7 порази едно по друго.
3,3 вкупен коеф.

Стави пари земи пари :D
Сити 2-2, ќе им ја разнесат главата на овие сакатите, немаат повреди ниту суспензии.
Барселона 2-2, Еибар 7 порази едно по друго.
3,3 вкупен коеф.
Само што може да одмараат играчи бидејќи играат меѓусебен дуел во ЛШ во среда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom