W
wicked_1
Гостин
ne bese siguren u ova koa go pisese neli?Фудбалот е игра на голови, не на милиони.![]()
ne bese siguren u ova koa go pisese neli?Фудбалот е игра на голови, не на милиони.![]()
Ова никогаш нема да го разберам, зошто не станува кога очигледно треба да им викне на играчите, да им даде некој совет за време на натпреварот. И за судиски одлуки, друго е кога и менаџерот ќе го видиш дека ќе се развика и ќе се жали. Овој мислам дека да му дадат од дома да ги гледа како играат, највеќе ќе му одговараБар се опаметил. Ние ЛВГ го седнавме на клупа уште во август коа почна сезоната (од тогаш само 2 пати на загревање поред линија е пратен ништо више) па уште не му иде памет. Замисли што ќе прави Деки ако преседи толку време на клупа![]()
Водевме кога ова се деси ...Имав другар во средно кој цел живот тренираше фудбал и еднаш коментиравме на темава по што ми кажа „прав менаџер е оној кој што им кажува на играчите што треба да прават во соблекувална, не да се дере на терен. Ако во соблекувална не ја сфатиле тактиката, не сфатиле кога и како треба да менуваат формации у тек на игра, џабе ќе биде дерење за време на прво или второ полувреме“.
Можеби му држи вода муабетоф, шо знам.
За Манчестер е, шо знае тојНе мислам дека се исклучоци, in game management е многу битна ствар.
Така да му кажеш на другар ти![]()
20 godini e, ima ushte 10 za da gi isplati parite. Leka poleka.Па за парите што ги дадовте за Шо, треба да игра 11 позиции и плус навивач на трибини да биде у исто време.
И за Керол така викавме20 godini e, ima ushte 10 za da gi isplati parite. Leka poleka.
wicked 1 - oti da ne sum siguren? xD
И за БалоИ за Керол така викавме![]()
Ау премнoгу...Рахим ќе крка изглеа 150че неделно.