Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто ? Дека соработват двете екипи, па на ред е 2ка или имат проблеми Војводина ?
па не,туку во последните пет години Воша кога игра дома против нив има лоши резултати.Јас лично не би ја играл,пре би ја одиграл Мидлзбро :)

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Вечер животот ставете го на Каљари - Емполи ГГ3+... Во Моцарт гледам 2,20 така да во другите кладилници сигурно ќе е поголем коефициентот

Вечер животот ставете го на Каљари - Емполи ГГ3+... Во Моцарт гледам 2,20 така да во другите кладилници сигурно ќе е поголем коефициентот
Не летај бе, не оду тоа така лесно :P

Не летај бе, не оду тоа така лесно :P

Мора, Зденко се враќа во Каљари :LOL:. Не озбилно, последните 5 натпревари на Каљари сите му се ГГ, додека Емполи се наоѓа во солидна форма, така да негледам зошто не би ја играл ГГ3+ ако знаеме дека Каљари ќе се отвори уште од првата минута

Мој предлог до модераторите за да биде поактивно малку нека стават анкета поврзано со кладилниците односно која кладилница нуди подобри квоти, може на некој да му се разреши дилемата кај да игра.
Не се исти квотите секаде и секогаш,Моцарт важи за кладилница со најмали квоти ама комбинираните типови некогаш се поголеми на пример Евертон во ЛЕ имаше 1иГГ 5.00квота а во Копачка 4 и нешто.

Прато-Понтедера може да се одигра кец,им требаат бодови на домаќините,а и добри се на домашен терен претходниве утакмици, додека гостите не се во некоја форма на гостински терен.

И Гимараеш ГГ ,лошо игра Гимараеш против Сетубал

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Malmo-Orebro 1 ( kup utakmica vo koja nema sto da se diskutira povekje. Poslednive sezoni definitivno najubedliva ekipa e Malmo, Orebro e prosecna ekipa so problemi vo realizacija na gol sansi. Kec cist kako solza )
Arbroath-Clyde 1 ( Domakjinite dve kola gubat bez da postignat gol. Clyde se ocajna ekipa i ocekuvam domakjinite lesno da pominat denes )
Cliftonville-Glenavon 1 ( Omilena ekipa za tipuvanje na domasen teren osobeno koga mora da se brka pobeda. Domakjinite bea najseriozni kandidati za sampioni no ovaa sezona potfrlija, sega se borat za kup na uefa a gostite so mnogu mali sansi za kup uefa)
Luzern-Vaduz 1 ( Tabelata ne e realen prikaz na kvalitetot vo momentov. Luzern premnogu nereseni ima na domasen teren sto ne bese svojstveno za niv koja e poznata kako jaka domasna ekipa. Vo momentov se za klasa podobri od Vaduz.Spored mene cist kec )

Данкерк-ПСЖ
Би требало да е минус оваа,овие Данкерк тврдо играат на домашен терен,бавно,досадно...
Знаат дека со брза игра немаат шанси со ПСЖ...
Ла Риоха-Веспрем 2
Оваа треба да е чиста двојка,за класа се појјаки Веспрем..
Ако не се дупат денес двојката е доста реална..
Загреб-Колдинг
Исто минус(неам додаток па појма неам колку е хендикепот)....
Ако е негде 52,53 би требало да е минус..
Очобол се Загреб,а и Колдинг без Ким тешко дека мќе имаат шо да понудат во напад...
Висла-Вардар 1
Предност за Висла,сепак домашен терен си е домашен терен,јака екипа се многу,бучна публика..
Очекувам барем некоја минимална победа,ако сакаат да имаат какви такви шанси за реваншот(во Скопје изгледа салам ќе го примат)....
Како игра Вардар во последно време ништо чудно и во Полска да тепа,но сепак на ваквите нокаут мечеви домаќинот секогаш се фаворизира....

Две работи во ракометов ЛШ не ми се јасни, исто како и вчера што не ми беше јасно зошто 1,05 му дадоа на Рајн Некар... Прва работа, зашто ППД Загреб го даваат и тоа како асолен фаворит со 1,60 против Колдинг кој беше прејак во неговата група нормално после Барса каде што и нив ги победија еднаш.. Втора работа, зашто Вардар е фаворит против Висла на гости.. Висла дома ги тепаше и Барса, и башка јака публика имаат.. Тешко ми е за верување да победи Вардар иако нормално како сите други сакам да победи вардар...

Две работи во ракометов ЛШ не ми се јасни, исто како и вчера што не ми беше јасно зошто 1,05 му дадоа на Рајн Некар... Прва работа, зашто ППД Загреб го даваат и тоа како асолен фаворит со 1,60 против Колдинг кој беше прејак во неговата група нормално после Барса каде што и нив ги победија еднаш.. Втора работа, зашто Вардар е фаворит против Висла на гости.. Висла дома ги тепаше и Барса, и башка јака публика имаат.. Тешко ми е за верување да победи Вардар иако нормално како сите други сакам да победи вардар...

Зошто Загреб имаше 5-0 скор во групната фаза, дома кај нив паднаа Кил и ПСЖ зошто не би изгубил и Колдинг ? А за Вардар на почетокот и не беше фаворит, бет365 на пример натпреварот го отворија со 3 коефициент за Вардар а сега е 1.95 и причината е јасна.. пикерот Роча им е повреден а најверојатно поради повреди нема да играат и Адам Вишњевски и Милјан Пушица.

Ерани-Жу 2, коефициент некаде околу 4.5. Жу е голем талент, има одличен форхенд и сосем солиден сервис. Вчера ја доби Скјавоне, а на турнирот во Куала Лумпур во првиот сет машки ја намачи Возниацки. Без разлика што подлогата е многу спора, Ерани никогаш не била добра на хард, и коефициентот на Жу е превисок.

Зошто Загреб имаше 5-0 скор во групната фаза, дома кај нив паднаа Кил и ПСЖ зошто не би изгубил и Колдинг ? А за Вардар на почетокот и не беше фаворит, бет365 на пример натпреварот го отворија со 3 коефициент за Вардар а сега е 1.95 и причината е јасна.. пикерот Роча им е повреден а најверојатно поради повреди нема да играат и Адам Вишњевски и Милјан Пушица.
абе каков Загреб, друго е ова сега, читај страна две наназад убаво објаснија зашто 5-0 скор има дома Загреб.. Да играше Ким Андерсон милиони ќе ставев на 2ка, Загреб се смешки од екипа, Вујо ја прави разликата пошто ист Фергусон е - има просечни играчи а од нив прави да играат ко ѕвезди..

Травер-Гулбис 2ка вреди да се игра на 1.4 или сум го преценил Гулбис? Мислам дека во подобра форма е гулбис?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom