Кико Д.
ULTRAS - way of life
Зошто ? Дека соработват двете екипи, па на ред е 2ка или имат проблеми Војводина ?пази да не кукаш
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто ? Дека соработват двете екипи, па на ред е 2ка или имат проблеми Војводина ?пази да не кукаш
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
па не,туку во последните пет години Воша кога игра дома против нив има лоши резултати.Јас лично не би ја играл,пре би ја одиграл МидлзброЗошто ? Дека соработват двете екипи, па на ред е 2ка или имат проблеми Војводина ?

Не летај бе, не оду тоа така лесноВечер животот ставете го на Каљари - Емполи ГГ3+... Во Моцарт гледам 2,20 така да во другите кладилници сигурно ќе е поголем коефициентот

Не летај бе, не оду тоа така лесно![]()
. Не озбилно, последните 5 натпревари на Каљари сите му се ГГ, додека Емполи се наоѓа во солидна форма, така да негледам зошто не би ја играл ГГ3+ ако знаеме дека Каљари ќе се отвори уште од првата минутаНе се исти квотите секаде и секогаш,Моцарт важи за кладилница со најмали квоти ама комбинираните типови некогаш се поголеми на пример Евертон во ЛЕ имаше 1иГГ 5.00квота а во Копачка 4 и нешто.Мој предлог до модераторите за да биде поактивно малку нека стават анкета поврзано со кладилниците односно која кладилница нуди подобри квоти, може на некој да му се разреши дилемата кај да игра.
Две работи во ракометов ЛШ не ми се јасни, исто како и вчера што не ми беше јасно зошто 1,05 му дадоа на Рајн Некар... Прва работа, зашто ППД Загреб го даваат и тоа како асолен фаворит со 1,60 против Колдинг кој беше прејак во неговата група нормално после Барса каде што и нив ги победија еднаш.. Втора работа, зашто Вардар е фаворит против Висла на гости.. Висла дома ги тепаше и Барса, и башка јака публика имаат.. Тешко ми е за верување да победи Вардар иако нормално како сите други сакам да победи вардар...
абе каков Загреб, друго е ова сега, читај страна две наназад убаво објаснија зашто 5-0 скор има дома Загреб.. Да играше Ким Андерсон милиони ќе ставев на 2ка, Загреб се смешки од екипа, Вујо ја прави разликата пошто ист Фергусон е - има просечни играчи а од нив прави да играат ко ѕвезди..Зошто Загреб имаше 5-0 скор во групната фаза, дома кај нив паднаа Кил и ПСЖ зошто не би изгубил и Колдинг ? А за Вардар на почетокот и не беше фаворит, бет365 на пример натпреварот го отворија со 3 коефициент за Вардар а сега е 1.95 и причината е јасна.. пикерот Роча им е повреден а најверојатно поради повреди нема да играат и Адам Вишњевски и Милјан Пушица.