Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
^ Навистина мислиш дека ако замине нема да замине како великан?
Види, не зборувам за неговиот придонес кон клубот и сите титули кои ги има освоено со нас...Целиот тој тим кој направи големи нешта се великани, спортски великани. Зборувам како човек кој очигледно е дека го остава клубот на цедило..Да, ќе кажеме дека не е во најдобра форма, но Алвес и таков е многу значаен со своето искуство и придонес во концептот на кој се темели Барса последните години..А сега заминува иако имаме трансфер бан..можеби е за парите, можеби е до управата, но ако е ова вистина тогаш сета таа слика кај мене не се поклопува со онаа на вистински човечки великан, иако ќе кажам пак..Никој не е поголем од клубот!

Кога ќе ми текне дека не сакавме да потрошиме 40-45м за Силва, а потоа дадовме 35 за Матје и Вермален :facepalm:

добро, ама забораваш да го додадеш на нив двајца и даглас, без него не е исто.

вермален дојде на лечење кај нас. се мислел дали да оди у костозглобно у охрид на езеро да лежи, или барселона на море. абе море си е море

него што ми беше зборот. верати, да. заинтересирани сме за него така? ајде по итаљанска линија директоров нов нека среди нешто. плус еве и алвес. подобра замена за чави не знам дали постои. плус во идеален момент.

добро, ама забораваш да го додадеш на нив двајца и даглас, без него не е исто.

вермален дојде на лечење кај нас. се мислел дали да оди у костозглобно у охрид на езеро да лежи, или барселона на море. абе море си е море

него што ми беше зборот. верати, да. заинтересирани сме за него така? ајде по итаљанска линија директоров нов нека среди нешто. плус еве и алвес. подобра замена за чави не знам дали постои. плус во идеален момент.
Во кој момент? Имаме трансфер бан забораваш? :ban:

Во кој момент? Имаме трансфер бан забораваш? :ban:

мислев на поклопувањето на крајот на кариерата на чави во барселона, и можноста да се земе верати.
можеме да го потпишеме, ама не да може да се регистрира до јануари. техникалии се тоа, нормално ако се има воља за тој трансфер

Каква доминација вчера од Верати, одличен фудбалер.

Банот не е проблем, се потпишува фудбалерот и може да се остави со договор да игра во тој тим уште пола сезона. Само колку што чув 50м е планирано да се потрошат така што Верати со тој буџет малку тешко

Ја би пре Верати одколку Погба.Мислам дека подобро би се вклопил во Барса.Верати е зверче(y)

Според Гилем планот е да се продаде Педро, а како негова замена да се донесе Вието од Виљареал

Според Гилем планот е да се продаде Педро, а како негова замена да се донесе Вието од Виљареал

Ова би било бомба трансфер , само прашање е колку Вието ќе сака поголем дел да го мине на клупата.

Можност за следење на натпревар. Повеќе информации во ПП.

Attachments

• veligden barselona.jpg
    veligden barselona.jpg
    40,7 KB · Прегледи: 46
Не бојкотира МРТ на големо , матер им. И во групата , и сега кога ќе играт 2 атрактивни екипи они ќе пренесуват размонтирани тимови како Дортмунд и Јуве. :facepalm:

Никој не пиша тука, Дани пукнa деновиве. Ги посра Марка.

Никој не пиша тука, Дани пукнa деновиве. Ги посра Марка.
Немам читано, де линкче.

А за МТВ, мееех и јас би сакал да не даваат, ама нашава е 80% решена утакмицата, Јуве-Дортмунд може да се да биде, ваљда на тоа одат, што ги знам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom