UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Специјалниов со играч повеќе(незаслужено),водство од 1-0 и домашен терен успеа да отпадне.Специјален е.

Блан е тренер ипол.Има сосема солидна иднина според мене.Ми фати око кога ја водеше Франција.

На Мурињо секогаш му одело од рака, секогаш му поминувала тактиката, каква и да била, и за тоа бил доста фален, нели го нарекуваат специјалниот.

Тој е единствен кривец за ова што му се деси на Челзи вечерва.

Можеше да ја затвори утакмицата уште во првото полувреме.

Хахаха значи увек сум за ремет на било која екипа кога ќе се деси нешто, ама овој ганеров што се исмева е тоа не можам да разберам. :pos: Арсенал беше усран од Монако дома, плус Венгер никад го нема тепано Мурињо а овој фатил сеир тера. :pos:
нема по храбро момче, претходно претеше со коментари "ке броиме у мај." :D

11051959_1348920858481460_4873628490408764176_n.jpg

Незнам како можи да го браните Коста. Во почетокот на сезоната си газеше али во последно само знај да мава и да глуми нешто.
Попрво тој заслужи црвен да добие отколку Ибра.
Арно му напраја ПСЖ на Мурињо, ајде нека глуми дефанзива пак со неговите глупости.

Хахаха значи увек сум за ремет на било која екипа кога ќе се деси нешто, ама овој ганеров што се исмева е тоа не можам да разберам. :pos: Арсенал беше усран од Монако дома, плус Венгер никад го нема тепано Мурињо а овој фатил сеир тера. :pos:
ако гледаме по таа логика ти не треба ни да пишуваш во темава пошто интер не видел лш со години....
не е арсенал тема денеска, епскиот фејл на мурињо и мајмунлакот на коста е тема во целиот свет па и тука
наредна недела ќе пишеме што направил арсенал, а сега ќе му лупаме сеири на челски пошто си ги заслужија

А воа ако не е посирање со играч повеќе,шанса не напраивте

Специјалниов со играч повеќе(незаслужено),водство од 1-0 и домашен терен успеа да отпадне.Специјален е.

Блан е тренер ипол.Има сосема солидна иднина според мене.Ми фати око кога ја водеше Франција.
Блан е еден од подобрите тренери затоа сакаат да го избркаат од ПСЖ.Ако ги пратиш годинава би знаел дека екипи од зоната за испаѓање при резултат 2-0 на ПСЖ им се враќаат во последни минути.Блан е само просечен тренер кој води екипа со одлични играчи.

Една од најчудните работи во оваа сезона кај Челзи е зошто не добива Фелипе Луис шанса да игра битна утакмица? Сакам да кажам не да се повредени сите и ептен да нема никој. Аспиликета ако добро паметам по вокација е десен. 30 милиони дадоа на класа играч, со тон искуство и изиграни натпревари и дреме на клупа.

ако гледаме по таа логика ти не треба ни да пишуваш во темава пошто интер не видел лш со години....
не е арсенал тема денеска, епскиот фејл на мурињо и мајмунлакот на коста е тема во целиот свет па и тука
наредна недела ќе пишеме што направил арсенал, а сега ќе му лупаме сеири на челски пошто си ги заслужија
Педер ганерот ко лик, не ганерите ко навивачи на Арсенал општо. Читај малце поубаво. :)
И јас го критикував Мурињо, океј за Коста не пишав али за него се имам изјаснето уште во Атлетико кога беше, дека е гнаса од играч и дека не го поднесувам. Сега и по завршувањето на средбата имаше кошкање со некој фудбалер на ПСЖ, не успеав да забележам кој. Апсолутно срамно однесување имаше Коста...

Подобро нешто од голов на Силва за 2-2 е само голот Прибак против против Металург и нишшшшшто друго :D Изразот на лицето на величествениот нигер после завршетокот на утакмицата :jeeee:, сум денсал по дома како луд . Џаба вам новци мои синовци :D И само уште еден цитат се надевам модераторите ке бидат толерантни :
Узалуд труд, џаба вам све,
и Роман вас гура, ал' опет не иде..
Дош'о је крај мој цигане,
Ништа од титуле ни ове године! :drk::drk::drk:

Блан е еден од подобрите тренери затоа сакаат да го избркаат од ПСЖ.Ако ги пратиш годинава би знаел дека екипи од зоната за испаѓање при резултат 2-0 на ПСЖ им се враќаат во последни минути.Блан е само просечен тренер кој води екипа со одлични играчи.
ПСЖ мислам дека веќе не се ни замараат со француско првенство, знаат дека можат да го освојат и гледаат да направат што повеќе во ЛШ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom