- Член од
- 16 декември 2011
- Мислења
- 86
- Поени од реакции
- 175
Во кои продавници можам да најдам пинг-понг маса низ Скопјево ?!?
Мегаспорт, во ГТЦ на почетокот што е од кај кафиќите на кеј.Во кои продавници можам да најдам пинг-понг маса низ Скопјево ?!?
Зависи колку е јак ѕидот, дали е бетон или цигла. Во секој случај ти е паметно (и посигурно) да направиш железо во Г и со штрафови да го прицврстиш и на зид и на таван. Друга варијанта е ако имаш слаби ѕидови што и Г да не држи да ставиш конструкција како буква П (метал или дрво) па на тоа да ја закачиш вреќата.момци,ајде дајте совети,како да поставам вреќа во соба ? имам купено кука со големи штрафови,ама не знам дали би издржала на таван да ја ставам...некои ми викаат да сум направел(да ми направат) како железа поставени во sид,и на нив да ја ставам куката и вреќата...некој идеја друга ? живеам во стан,старите згради во ново лисиче,ако му значи на некој нешто тоа...
од прилиак колку мислиш дека би коштало ? ете најскапата варијанта...Зависи колку е јак ѕидот, дали е бетон или цигла. Во секој случај ти е паметно (и посигурно) да направиш железо во Г и со штрафови да го прицврстиш и на зид и на таван. Друга варијанта е ако имаш слаби ѕидови што и Г да не држи да ставиш конструкција како буква П (метал или дрво) па на тоа да ја закачиш вреќата.
Начин има само не се сите еднакво елегантни и евтини .
Ако купуваш во дуќан имаш готови конструкции само да избушиш дупки и да ставиш страфови. Друга варијанта е да купиш железни профили и некој што заварува да ти направи по твој нацрт, јас на таа варијанта ќе одам а и дома што имав беше рачно правено и толку јако 300 кг да не го паднат (ама бетонски ѕид).од прилиак колку мислиш дека би коштало ? ете најскапата варијанта...
зборуваш за шипките ? каде си видел такви за вреќа ? јас немам начекано...за ова да ти направат имам искуство од вратило,мин аправија по мерка,за ефтина цена,мислам,достапна.Ако купуваш во дуќан имаш готови конструкции само да избушиш дупки и да ставиш страфови. Друга варијанта е да купиш железни профили и некој што заварува да ти направи по твој нацрт, јас на таа варијанта ќе одам а и дома што имав беше рачно правено и толку јако 300 кг да не го паднат (ама бетонски ѕид).
Провери си ги двете опции па ќе видиш која ти е поевтина, цени не ми текнуваат да ти кажам у моментов .
Не знам другар, провери по спортскиве дуќани обично кога продаваат вреќи имаат и конструкција, не очекуваат ваљда на закачалка ги закачуваш вреќите .зборуваш за шипките ? каде си видел такви за вреќа ? јас немам начекано...за ова да ти направат имам искуство од вратило,мин аправија по мерка,за ефтина цена,мислам,достапна.
Како да знам дали е бетонски,дали е цигла,дали е нешто друго ?
https://www.facebook.com/ScoutOutdoorShop тука треба да има.Ме интересира каде можат да се најдат квалитетни камашни негде низ Скопје и цена барем приближно.