Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
@AleksandarT и кај мене прави глупости. Или имам пропуштен повик, пораки ми каснат по саат-два, некогаш пола контакти ги нема... Им пишав на маил, креваат раце. Избришав се можно, пак инсталирав и џабе. Не му се замарај :)

Со auto sync исклучено си пробал?

Sent from my Note 3 [SM-N9005] using Tapatalk

Да сум пробал и тоа и пак ми зема кредит а сакам само фејсбук да си користам кога ќе бидам на мобилен интернет пошто ми е бесплатен, незнам стварно што друго да направам ако имаш некоја идеја добро ќе биде :)

Здраво,
Имам чуден проблем so Viber на едниот телефон (LG L4 II - koj raboti na Android 4.1.2).
Koga telefonot mi e zaklucen (izgasen ekranot ) Viberot ne zvoni. Jas moze da zvonam, a ako go zaklucam telefonot - ne mi zvoni, i koga ke go uklucam pokazuva propusteni povici.
Probav so reinstaliranje na Viber, deaktiviranje i aktivacija povtorno na akauntot, i na kraj so factory reset, no ne se popravi.
Mi stoi nekako kako da Viberot se gasi posle odreden vremenski period (Ili odi vo nekoj idle mode).
Probav so Tango i Skype isto taka, i istiot problem e.
Ve molam za pomos.
Pozdrav
Исти проблем со виберот

Здраво. Користам самсунг галакси с5 и со апдејт 5.0 малце телефонов почна да кочи. дали на некој му се случило ?
напрај му хард ресет , али мислите кога зимате Самсунг.

Едно кратко прашање. Рутирав Е1 со 300 маки и супер работи. Не можам да флешувам најнов firmware. Ако останам на стариот ок е, ако флешувам последен губам рут пристап. Знае некој како се флешува само дел и кој дел точно ми треба. Пробав само кернел, ама не врши работа.

А што има врска тоа со телефонот, дека Самсунг ??
Нема врска. Со хард ресет не можеш да зезнеш нешто.
И не можеш на тој начин да го вратиш назад на 4ка. Само ќе избришеш податоци за џабе. Треба да добиеш некој мини апдејт и ќе биде подобро. А и самиот Лолипоп не е толку smooth како 4ката. Се е навика.

Нема врска. Со хард ресет не можеш да зезнеш нешто.
И не можеш на тој начин да го вратиш назад на 4ка. Само ќе избришеш податоци за џабе. Треба да добиеш некој мини апдејт и ќе биде подобро. А и самиот Лолипоп не е толку smooth како 4ката. Се е навика.
Џабе е и фактори рисет, нема ништо да реши. Едноставно има премногу багови со софтверот (5.0) за S5, пред некој ден го стопираа, а од денес гледам пак има сидинг. Евентуално да средат се со 5.1 понатаму. Кој апдејтирал S5-ка на 5.0 лолипоп, се зезнал т.е. го уназадил телефонот.
Инаку нема ништо страшно во фактори ресет ако предходно имаш направено бекап на тел. меморија со Google акаунтот.

Некој на киткат што ја има zooper pro?

Sent from my Note 3 [SM-N9005] using Tapatalk

Имам проблем околу ресетирањето на телефонот. Започнаа наеднаш да ми се исклучуваат апликациите и се појавува нон стоп едно Unfortunately, the process android.process.acore has stopped. Пробав factory reset, тоа reset од сетингс и никако не сака ни да се ресетира телефонот.

Имам проблем околу ресетирањето на телефонот. Започнаа наеднаш да ми се исклучуваат апликациите и се појавува нон стоп едно Unfortunately, the process android.process.acore has stopped. Пробав factory reset, тоа reset од сетингс и никако не сака ни да се ресетира телефонот.
Кој телефон?

Alcatel OT и незнам на така. Уште стои така..

Имам таблет со 4,0 андроид е сеа гледам сам си креира некој фолдери во последно време и неможам никако да ги избришам трајно само привремено се бришат дали е можеби вирус во прашање и како да се остранат овие фолдери?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom