Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dali nekoj mozhe da mi kazhe od kade mozham da najdam pivo vo bure kolku litri e i koja e cenata mi treba za zhurka
Имаш од 20 па нагоре. Генерално, би требало да ти дојде поскапо буре отколку гајба, али филингот е другDali nekoj mozhe da mi kazhe od kade mozham da najdam pivo vo bure kolku litri e i koja e cenata mi treba za zhurka
Тоа е најмал проблем, логички е дека истата количина на пиво во буре ќе биде поевтина него во шишиња тоа е фората а и кога си на тесен буџет..Имаш од 20 па нагоре. Генерално, би требало да ти дојде поскапо буре отколку гајба, али филингот е другА и ќе ти треба апарат за точење, ако го бараш за дома не верувам да ти дадат и апарат...
Нели постојат такви пумпици кои се монтираат на отворот на бурето? Не сум баш запознаен како идат работите.Скопско 50 литри 2000 денари, цена за кафичи. Не знам дали ќе можеш да земеш ти како физичко лице, ама може да ти земе некој што има кафич па да ти го даде, но ти останува проблемот како ќе го точиш пивото, бурињата имаат кугла под притисок, и се празнат со помош на органот на цревото на кобрата за точење, значи ти без тоа не може да го извадиш пивото, а кобра да ти дадат не верувам. Бурето се враќа.
Heineken burence vo super tineks so pumpa so sé!!Нели постојат такви пумпици кои се монтираат на отворот на бурето? Не сум баш запознаен како идат работите.
Литража/цена/практичност ?Heineken burence vo super tineks so pumpa so sé!!
Литража/цена/практичност ?
Тоа не е голем проблем 200-300 души ќе бидат на забавата затоа и барам буре планирам 3 да купам.Имајте на ум дека рокот на траење не е многу голем на пиво во буре кога веќе еднаш ќе се отвори.
Тоа не е голем проблем 200-300 души ќе бидат на забавата затоа и барам буре планирам 3 да купам.
Па обратно ти објасни, дека во буре ќе те фати поскапо истата количина него во флаши, не поефтино како ти што кажуваш..Тоа е најмал проблем, логички е дека истата количина на пиво во буре ќе биде поевтина него во шишиња тоа е фората а и кога си на тесен буџет..
Доколку купам пиво во пластични шишиња грубо сметано за 2000 денари се 30 литри пиво, а 2000 денари е 50 литри пиво во буре така да поевтино е бурето.[DOUBLEPOST=1426019478][/DOUBLEPOST]Па обратно ти објасни, дека во буре ќе те фати поскапо истата количина него во флаши, не поефтино како ти што кажуваш..
Зошто боца со CO2 нели може со пумпица како на видеово:3 буриња Скопско ти се 150 литри, или би дошло по пола литро од човек ако пијат сите пиво. Со бурето како што кажаа погоре ти треба и разладен уред и боца со CO2...