Што со плаќањето? Кој би требало да плаќа?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Kaka treba da me narece? Jas zarabotuvam pomalku od soprugot ama so pogolem del od parite raspolaga jad zatoa sto sum podobra vo toa.

BTW, ti zacleni go tatko ti na forumot, pa toj neka si kaze kako se cuvstvuval koga ne rabotel.
Не, располагаш пошти си опседната со пари и тоа ти е прво нешто во животот. А и човекот или премногу добар или премногу глуп што така ти дозволува...

Не, располагаш пошти си опседната со пари и тоа ти е прво нешто во животот. А и човекот или премногу добар или премногу глуп што така ти дозволува...

ИНаче важи кога ќе им стават во бутел интеренет конекција и стават копмјутери ќе му речам да се зачлени...

Ne, nie sme prakticni. Jas odam i pazaram kade sto ima popust, soprugot - kade sto e pomala guzvata. Vo brak rabotite se sosema poinakvi.
Plakanjeto ovde se odnesuva vo vrskata, kaj nas parite se na kup, t.e. moite za mene, oti se pomalku, a negovite gi delime.

Ne, nie sme prakticni. Jas odam i pazaram kade sto ima popust, soprugot - kade sto e pomala guzvata. Vo brak rabotite se sosema poinakvi.
Plakanjeto ovde se odnesuva vo vrskata, kaj nas parite se na kup, t.e. moite za mene, oti se pomalku, a negovite gi delime.

Добра поделба на ресурсите :cool:

I ke bidam oftopik, ama nikoj ne mi odgovori zosto ne ste taka liberalni vo vrska so seksualniot zivot na devojkite?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Domakinot saka da sum mu ubava, doterana, namirisana, a toa kosta.[DOUBLEPOST=1426000523][/DOUBLEPOST]
Ti plakas smetki, prasanjeto ne vaxi za tebe.
домакинот ако стварно те сака ќе му бидеш убава и кога не си дотерана и намирисина... ќе му биде убава и кога ќе стане од сабајле...

Нема нешто полошо од покондурено створење кое има пристап до интернет. Просто, просто дури жал да те фати а продава некои приказни од пред 20 години кога маж бил тој што му смрделе нозете и после работа само лежел, пиел ракија и мезел салата.

Па и девојчиња кажуваат дефиниции а частени се од пари претпоставувам дадени од родителите :facepalm:
Калакурница.

Кој те лажел дека мажите сакаат невини девојки? :pos:
Ti bi il li so devojka koja imala 50 partneri? Taa isto taka ima pravo da legne so kolku maxi saka isto kako i ti sto imas pravo da ne ja platis smetkata. I sega?
Licemerni ste do bolka. Znaci ke terame ramnopravnost za parite, ama kurva e ako pominala mnogu mazi. Ili ste liberalni vo se ili ostanete si tradicionalni. Nema i jare i pare.[DOUBLEPOST=1426001589][/DOUBLEPOST]
домакинот ако стварно те сака ќе му бидеш убава и кога не си дотерана и намирисина... ќе му биде убава и кога ќе стане од сабајле...
E ne, domakinot me saka oti mu gi trosam parite. Ljubovta e cudesna!

Важи, се е тоа супер :) Ако маж ти е пиче, или нема свое јас па ти да му кажуваш што и како и зашто.

Како ги делите неговите :D ? Еве зима плата 3000еур и од тие 3000 ти му зимаш 1500 пошто ги делите а он со останатите 1500 треба да ти испоплаќа се ?

Па јака тактика е ова доколку е така - ќе се погрижам ако имам ќерка вака да ја воспитам :pos::pos:[DOUBLEPOST=1426001680][/DOUBLEPOST]
Ti bi il li so devojka koja imala 50 partneri? Taa isto taka ima pravo da legne so kolku maxi saka isto kako i ti sto imas pravo da ne ja platis smetkata. I sega?
Licemerni ste do bolka. Znaci ke terame ramnopravnost za parite, ama kurva e ako pominala mnogu mazi. Ili ste liberalni vo se ili ostanete si tradicionalni. Nema i jare i pare.[DOUBLEPOST=1426001589][/DOUBLEPOST]
E ne, domakinot me saka oti mu gi trosam parite. Ljubovta e cudesna!

Брат, пола форум има идено со девојка шо има 30 партнера + и сите може да ти кажат дека истата таа не барала да ја частат :motorce:

Кој те лажел дека мажите сакаат невини девојки? :pos:

Види, да не се правиме и ние налудничави :D
Не станува збор за некоја што денес би ја ебел а утре ич да не те боли кур кај е и со кој е (колку е).
99% сакаат да дупат ама кога доаѓа до сериозна врска, за да си ја „одгледаш“ некоја, што ја гледаш како идна жена би преферирал со 1-2 партнери пред тоа :)

Важи, се е тоа супер :) Ако маж ти е пиче, или нема свое јас па ти да му кажуваш што и како и зашто.

Како ги делите неговите :D ? Еве зима плата 3000еур и од тие 3000 ти му зимаш 1500 пошто ги делите а он со останатите 1500 треба да ти испоплаќа се ?

Па јака тактика е ова доколку е така - ќе се погрижам ако имам ќерка вака да ја воспитам :pos::pos:[DOUBLEPOST=1426001680][/DOUBLEPOST]

Брат, пола форум има идено со девојка шо има 30 партнера + и сите може да ти кажат дека истата таа не барала да ја частат :motorce:

И не знам што го мешаш сексот со ова ? Извини рибо - ако се ебеш со 20000 души дур имаш дечко - курва си , вака или онака - а ако си сингл и си се пеглаш по потреба, никој не те ословува како курва - т.д не знам што ги мешаш брзините...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom