- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Јас искрено не знам кој има толку многу време нон стоп да излегува на кафе/пијачка/вечера со понежната половина.
Ако удрам математиката, да плаќам сметка за понежната половина е некои си 300-400 евра на годишно ниво. За едно евро дневно не си рушам раат и да го тупам до бесвест.
Пак ќе кажам, нека си глумат во друштво еднаквост. Баш се слатки во таа поза.
пс. Жена ако 2 месеца ти плаќа сметки, наредните 2 до 4 години на секоја помала кавга ќе ти ги вади тие 2 месеци низ нос. Буквално. Ќе го колнеш денот кога те снашла таква судбина. Демаскулинизација пар екселанс. Па уште овде има и поборници за неа.
пс. Јас ги поддржувам жените 100% што и да наумат. Единствен услов е да си ги сносат последиците 100%. И да не ми се мешаат во машки работи. Исто како што и јас не им се мешам во женските.
Нема да те осиромашат тие 400еур на годишно ниво дури и ако имаш плата од 200 еур/месец - па дури и од џепарац од твоите ако живееш и ако си невработен ама има тука Х фаци што НЕ разбираат или НЕ САКААТ да разберат дека не е ОБВРСКА да и се плаќа на девојката секогаш, секаде и во секое време и истите што НЕ плаќаат секогаш секаде и во секое време не се сиромави, односно грди и неџентлмени.
И целава тема стана кармакаша баш поради такви тврдења на Х ликови како и Ставровиот I Закон дека маж ако нема милион евра не смее да има женска пошто нели нема да може сите желби да и ги услиша

Како што рекле постарите, за секое лонче, има капаче