Manga (Генерална Дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
Tokyo Ghoul мангата е касапници у пичку материна! :vozbud:

image

Моменти кога ги крцка прстите. Shit just got real :pistoldz:

Не би сакал да поминам низ такви моменти како што помина тој, ниту пак да бројам 1000 -7... :D

Сега тој го поставува истото прашање. Пред да успеат да почнат со броење, тој веќе ги напраил салата :D

До кај си со читањето ? Почна со :re ?

Сега тој го поставува истото прашање. Пред да успеат да почнат со броење, тој веќе ги напраил салата :D

Не, таа ќе ја оставам за неколку години нека се наполни со чаптери. :D

Не, таа ќе ја оставам за неколку години нека се наполни со чаптери. :D

Трпение ;)

Утре од сабајле 20от чаптер. Не се стабилни со распоредот тие од imperial scans, ама пак, си чекам јас и по 2-3 недели :icon_mrgr:

Е ај нека го напрај салата Shachi.. :sneaky:

има една интересна манга, благодарност до @Crux :D , Gangsta се вика. Сеуште е ongoing, но веќе почнаа со анимето и првата епизода е опфатена со првиот чаптер. Колку што знам предвидени се 12 епизоди и не верувам да опфатат се досега од мангата, мангата има излезено 34 чаптери. Значи некоја адаптација со промени ќе биде анимето, очекувам да биде мааалку подобро од мангата. Сепак првата епизода ме освои, за да почнам да ја читам мангата. :D

it ain't get more real than "anime news network " неможам да чекам :vozbud:

Абе има некој читано Utsuro no Hako to Zero no Maria, и ако има да ми каже каде можам да најдам за читање зашто се утепав од барање.

Абе има некој читано Utsuro no Hako to Zero no Maria, и ако има да ми каже каде можам да најдам за читање зашто се утепав од барање.
Јас колку што гледам тоа е само LN, а ја има на Baka-Tsuki, каде е целосно преведена. Немам слушнато да има манга адапатација.

Бев скептичен околу мангава ама пошто глеам колку ја фалите ќе фатам да ја читам. :D[DOUBLEPOST=1447374999][/DOUBLEPOST]@ob1 Alive би ти ја препорачал, мене баш ми се има допаднато.
Ај тука, да не ја пуниме таа тема со глупости.
Ќе ја ѕирнам оваа, на Google барав нешто за хорор манги и наидов на странава.
Има добри препораки, и ми фати оваа Battle Royale.
Гледам кратки се и двете, па би ќе ги ѕирнам и едната и другата. :)

Ај тука, да не ја пуниме таа тема со глупости.
Ќе ја ѕирнам оваа, на Google барав нешто за хорор манги и наидов на странава.
Има добри препораки, и ми фати оваа Battle Royale.
Гледам кратки се и двете, па би ќе ги ѕирнам и едната и другата. :)

Uzumaki citaj, remek delo e.

Homunculus ne znam zosto ja stavile vo horor, ama jaka psiholoska serija e.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom