Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
За Торес се знаеше и пишав за него уште вчера. А денес дознав за другиве. Пеџа викаше Тоти ќе бил капитен на противничкиот тим, ама ете испадна Џерард и Карагер да се капитени на двете екипи. Ќе биде ептен јако во секој случај. Од една страна ако бидат Суарез и Торес, а од друга Анри и Дрогба...леле леле :D

Не го заборавај Господ, те молам :D

Кој ти е тој :cautious:
Не знам шо бараш у фан клубов ако не знаеш кој е Господ!
[emoji1]

Ајде трк на гугл срч и не се враќај додека не научиш.

Кој ти е тој :cautious:
Не знам шо бараш у фан клубов ако не знаеш кој е Господ!
[emoji1]

Ајде трк на гугл срч и не се враќај додека не научиш.

Кај пишува дека и он ќе игра? Сигурно на клупа ќе биде, не се важи :D

Нападот ќе биде Суарез, Торес, Фаулер. Барем такви беа првите муабети.

Али у тие муабети Тоти требаше да биде капитен на другиот тим а Кара да игра од иста со Стиви...

Ќе има сигурно некое изненадување :D
Секад на ваквите утакмици кај што треба да се соберат најголемите легенди што играле фудбал, ќе се појави некој со 3 изиграни утакмици, на пример Кончески, Нгог и ним слични.
Така ние летоска коа игравме со Реал, факинг Давид Суазо и Зе Марија ми ги викнале. Чисто сумњам дека ги знаеш пошто и они самите забораиле дека биле фудбалери.

:facepalm:

Секад на ваквите утакмици кај што треба да се соберат најголемите легенди што играле фудбал, ќе се појави некој со 3 изиграни утакмици, на пример Кончески, Нгог и ним слични.
Така ние летоска коа игравме со Реал, факинг Давид Суазо и Зе Марија ми ги викнале. Чисто сумњам дека ги знаеш пошто и они самите забораиле дека биле фудбалери.

:facepalm:

Дечкооо го знам Суазо. Таа црња, играше 200 години у Италија. Уште игра фудбал? Краток период беше во Интер, така? Не ми текнува само во кои клубови играше во Италија ама знам дека шалташе...
Овој Зе Марија, не ми е познат.
Иначе, покрај овие, кои се ѕвезди ќе играат и играчи кои што нема да имаат репрезентативни обврски (пошто викендот играат репрезентации) и плус некои младинци на Ливерпул. Можеби ќе игра Роситер, ако се врати од повреда а тој има само два настапа за Ливерпул :)

Леле дечко, Давид Суазо...хахахаха

Одма. Работник, има да ора по терен. Каков пресинг прави во Сити кога игра а таму офанзивците чмаат. Кај нас како ќе се вклопи, замисли го на десна/лева крилна во оваа формација, има да ора, буквално. Плуг еден на грб и има да го решета теренот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom