бутЕ
старлета
- Член од
- 29 март 2011
- Мислења
- 2.232
- Поени од реакции
- 3.838
Baern 1 & T1
Monchengladbach 2
Man City 1 T1
Arsenal 2
Chelsea 2
Liverpool 1
Barcelona 2
PSG 1
23 коеф е можит на ситно да се пробат

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Baern 1 & T1
Monchengladbach 2
Man City 1 T1
Arsenal 2
Chelsea 2
Liverpool 1
Barcelona 2
PSG 1
23 коеф е можит на ситно да се пробат
Да ама нели Цска ја чекавме кај Нижњи?инаку да овие би требало да влезат.@Nino Manchester
Ете ти ги Фенер и Макаби за утре, поспрдај се.
Следно коло е таа мислам, зицер е секако. За Макаби не знам дали ќе игра Софо, ама не гледам Ѕвезда како ќе тепа утре, на страна одличната атмосфера во Белград. Немаат шанси Ѕвезда, а на овие очајно им треба победа во гости, зашо имаат дуели кај Барса и Реал на гости, таму секако ќе го јадат, нарочито кај Реал.[DOUBLEPOST=1425511045][/DOUBLEPOST]Да ама нели Цска ја чекавме кај Нижњи?инаку да овие би требало да влезат.
Има, без гајле.Има некој недобитен?
Каков талон сум видел уплатен во Евротип, со 3000 денари, 500 000.![]()
Како што гледам Звезда полека полека издишува,сеа пораз од Партизан пред тоа исто пораз,едноставно немаат капацитет да играат на три фронта.Сеа ме занима што викаш за Цска и Барса 2ки?според мене би требало Цска да влезе,едино не знам ако не е казнет Тео за глупоста што ја направи.Следно коло е таа мислам, зицер е секако. За Макаби не знам дали ќе игра Софо, ама не гледам Ѕвезда како ќе тепа утре, на страна одличната атмосфера во Белград. Немаат шанси Ѕвезда, а на овие очајно им треба победа во гости, зашо имаат дуели кај Барса и Реал на гости, таму секако ќе го јадат, нарочито кај Реал.[DOUBLEPOST=1425511045][/DOUBLEPOST]
Има, без гајле.
Ќе игра Теодосич.Како што гледам Звезда полека полека издишува,сеа пораз од Партизан пред тоа исто пораз,едноставно немаат капацитет да играат на три фронта.Сеа ме занима што викаш за Цска и Барса 2ки?според мене би требало Цска да влезе,едино не знам ако не е казнет Тео за глупоста што ја направи.
ЦСКА го земаа Кириленко, едноставно многу се јаки и треба да е 2ка. Работата е што Лаборал се упаљач од екипа, ако им тргне може свашта да биде. Бертанс, и уше двајцата црнци што ги имаат (ги забораив како се викаа), е тие ако се распукаат опасно ќе е. Плус и Бегиќ им дојде ко засилување на полусезона. ЦСКА е многу појака од нив, значи класи се во прашање, плус после поразот од Фенер дома не смеат да си дозволат уште еден кикс. Ако изгубат сега а Фенер тепа мислам дека Фенер тешко дека ќе го изгуби второто место, т.е. минимум второто место. Така да ЦСКА треба да е чиста 2ка.Како што гледам Звезда полека полека издишува,сеа пораз од Партизан пред тоа исто пораз,едноставно немаат капацитет да играат на три фронта.Сеа ме занима што викаш за Цска и Барса 2ки?според мене би требало Цска да влезе,едино не знам ако не е казнет Тео за глупоста што ја направи.
Тоа е скоро истото го мислев,ама чекав некој да ми потврдиЦСКА го земаа Кириленко, едноставно многу се јаки и треба да е 2ка. Работата е што Лаборал се упаљач од екипа, ако им тргне може свашта да биде. Бертанс, и уше двајцата црнци што ги имаат (ги забораив како се викаа), е тие ако се распукаат опасно ќе е. Плус и Бегиќ им дојде ко засилување на полусезона. ЦСКА е многу појака од нив, значи класи се во прашање, плус после поразот од Фенер дома не смеат да си дозволат уште еден кикс. Ако изгубат сега а Фенер тепа мислам дека Фенер тешко дека ќе го изгуби второто место, т.е. минимум второто место. Така да ЦСКА треба да е чиста 2ка.
Барса се скапандури живи на гости, а веќе еднаш ги плеснаа Пао 20 разлика на гости сезонава. Оваа е многу тешка според мене, не знам што да ја играм на конечен тип. Онака би ја играл минус кошеви, Пао се мајстори за умртвување на ритам на утакмиците...
Ран ен ган екипа се Нижњи, дивтарска кошарка играат. Мене ми е чуден Фенер под водство на Обрадовиќ, буквално многу работи што го красат него ко тренер Фенер не ги поседува. Одбрана дефинитивно не играат како што знаел да постави Жељко порано, а и во нападот 300 глупости знаат да направат, а највише од се што ме нервира е што солираат многу, нарочито Гаудлок. Според мене Бјелица им е најдобар играч, скоро 2 и 10 е висок а може да игра од плеј до центар, на секоја позиција. Чудно е што Фенер доста лошо ги играше завршниците во првата полусезона, но еве сега се оправаат, ја тепаа ЦСКА во тесен меч, Ефес исто така, а исто и Лаборал Куча. Чим не им игра и Парахуски треба да идат минус кошеви Нижњи, ептен немаат ни клупа а ни квалитет да играат со Фенер.Немам видено, би требало околу 75 да е. Ептен ангажирано како сите екипи на Жељко играат одбрана, а Нижњи се без Парахуски и доста слаби против дефанзивни тимови.