- Член од
- 9 февруари 2015
- Мислења
- 330
- Поени од реакции
- 537
Сити-1-1 и 3+
Челзи-2
Челзи-2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако некој од овие ќе киксни тоа ќе биди дефинитивно арсенал, како што реков сити ми една од најсигурните утакмици до сега.Сити, Арсенал и Ливерпул. Која ке биди кобната за вечер останува времето да покажи![]()
Сити не, ама овие твоиве има шанси да ја ебат работата, читај има шанси не велам дека ќе кикснат бидејќи претходната ја извадоа Х па реално гледано екипа што игра најстабилно цела сезона два кикса едно по друго не би требало да си дозволи.Ако киксни Сити најако ке биде![]()
Така беше и Челзи со Барнли кога играа па ебаа работаАко некој од овие ќе киксни тоа ќе биди дефинитивно арсенал, како што реков сити ми една од најсигурните утакмици до сега.
Инаку за Баерн со каков состав ќе испаднат ?[DOUBLEPOST=1425475821][/DOUBLEPOST]
Сити не, ама овие твоиве има шанси да ја ебат работата, читај има шанси не велам дека ќе кикснат бидејќи претходната ја извадоа Х па реално гледано екипа што игра најстабилно цела сезона два кикса едно по друго не би требало да си дозволи.
1:3 imat rezultat, so sakat ke prat. Vilareal vidi doma kako igra, gol nema primeno.Денес и Барса играла сега видов првата ја победиле 3-1 сега како гостини и дават 1.6 коеф. Ке ја врзам со Челзи за поголеми пари 2.6 коеф ке видам прво со кој состав ке испаднат Барса ако испаднат со Меси Нејмар Суарез ке ставам пари ако не ништо.[DOUBLEPOST=1425475984][/DOUBLEPOST]
Така беше и Челзи со Барнли кога играа па ебаа работаНишто не се знае.
Ако испаднат сите овие 3 имаш од мене пивоМалце контра :
Њукасл Х
Вестхем Х
Тотенхем Х
Челзи се бори за пласман ЛШ?Abe site favoriti da vlezat malce tesko e, ama realno gledano sega se borat za plasman na liga na championi Arsenal2, Chelsea2, City1, Liverpool1 ovie 4 bi trebalo da vlezat ama pak tesko da ne kiksne nekoja deka posle kladilnicive ke idat u minus za ovie 4 utakmici. Inace jas ke gi igram pa ako vlezat top ako ne jbg ne e ni prvo ni posledno da ne zaebat![]()
Baern 1 & T1
Monchengladbach 2
Man City 1 T1
Arsenal 2
Chelsea 2
Liverpool 1
Barcelona 2
PSG 1
23 коеф е можит на ситно да се пробат