Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Сити 1 хенд.
Норвич Т12+иГГ
Арброт 3+
Баерн 1и3+
Арсенал 2и2-3
50/1.100ден

Ливерпул 1хенд.
Псж гг3+
Баерн 2+прво
Брадфорд гг4+
Њукасл 5+
50/12.000ден

Мали не замарај по темата, ако имаш некој смотан тип од 1.10 коеф постирај го овде и плачи додека не те бутнал.
Дај тикетот шо си ја уплатил да го видиме.

За утре ако сакаш иам наместена Ф.К. Требеништа - Ф.К. Сатеска 1-1 22+

Ни треба победа од преку 22 гола разлика за да влезиме општинска. Наместена е 10087372726%

Дај тикетот шо си ја уплатил да го видиме.

За утре ако сакаш иам наместена Ф.К. Требеништа - Ф.К. Сатеска 1-1 22+

Ни треба победа од преку 22 гола разлика за да влезиме општинска. Наместена е 10087372726%
Која лига е пониска од општинска ? xD

Значи се да им изнаебам на баерн минхен прв пат во животот ги ставам 1-1 и види ги на каква екипа неможат гол да дадат.

Новиот Џони Вајсмилер. :duel:
А ја да пробам да плачам пред време а, шо викате? Може и мене некад ќе ми дае нешо, не се знае.

Новиот Џони Вајсмилер. :duel:
А ја да пробам да плачам пред време а, шо викате? Може и мене некад ќе ми дае нешо, не се знае.
Абе неможеше ли да ми ја даде во 5 или 15 ? и јас ова го пишав во 42 :D не во 4

Од вчера само Лацио ја чекав х полувреме ... да ти ебам Наполи неписмени напаѓаат , губат топка и примаат гол од стогодишниот Клосе им трчи контра..

Абе неможеше ли да ми ја даде во 5 или 15 ? и јас ова го пишав во 42 :D не во 4
Битно ти ја даде. Еве ја ќе им испичкарам се живо и диво на Сити за т1 2+ и на ПСЖ ракометот. Се да им ебам неспособно. Иначе теорија не постои двете да ми ги даде, али чисто да се позаебаваме малце.

Добро бе ќе паѓаат денеска голови или, од 6 на тикет све 0-0

Битно ти ја даде. Еве ја ќе им испичкарам се живо и диво на Сити за т1 2+ и на ПСЖ ракометот. Се да им ебам неспособно. Иначе теорија не постои двете да ми ги даде, али чисто да се позаебаваме малце.

И јас ги имам т1 Сити копилињата све да му изнаебам,и овие Арсенал како куртони се,шо да не бидат кога игра играчиштето Росицки,знаеш Росицки е најдобар играч моментално и Венгер педофилот без него не излегва

И јас ги имам т1 Сити копилињата све да му изнаебам,и овие Арсенал како куртони се,шо да не бидат кога игра играчиштето Росицки,знаеш Росицки е најдобар играч моментално и Венгер педофилот без него не излегва
Пишав мислам вчера дека Сити 100 000 пати ме заеба сезонава, никогаш не можам да ги погодам. Ако ги пишам 1 или 2ка 2-2 завршуваат, ако ги пишам конечен тип по 1-0/0-1 тепаат. Еве и денес, си викам на Лестер 10 ќе им дадат, пошо Лестер од сите прими по 2 и повеќе голови, ама мртвите сеа за инат 1-0 ќе тепаат и ќе јадеме курови.

ЛОЛ 1-0 у 45та. Ај да видиме дали може да остане вака. Мада џабе ми е се, ПСЖ ракометот 50 разлика губат, не капирам у курац, абе 100 милиони им вреди тимот, плус борба за титула е, они губат од овие пропалитетиве.

Ај бе нека ја врти норвич нема смисла ова[DOUBLEPOST=1425502723][/DOUBLEPOST]Ај и селтик :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom