Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мали не замарај по темата, ако имаш некој смотан тип од 1.10 коеф постирај го овде и плачи додека не те бутнал.Замараш еј, да ти ги ебам дојавите.
Дај тикетот шо си ја уплатил да го видиме.Мали не замарај по темата, ако имаш некој смотан тип од 1.10 коеф постирај го овде и плачи додека не те бутнал.
Која лига е пониска од општинска ? xDДај тикетот шо си ја уплатил да го видиме.
За утре ако сакаш иам наместена Ф.К. Требеништа - Ф.К. Сатеска 1-1 22+
Ни треба победа од преку 22 гола разлика за да влезиме општинска. Наместена е 10087372726%
Меѓуселска ебате незнајш?Која лига е пониска од општинска ? xD
Абе неможеше ли да ми ја даде во 5 или 15 ? и јас ова го пишав во 42Новиот Џони Вајсмилер.
А ја да пробам да плачам пред време а, шо викате? Може и мене некад ќе ми дае нешо, не се знае.
Битно ти ја даде. Еве ја ќе им испичкарам се живо и диво на Сити за т1 2+ и на ПСЖ ракометот. Се да им ебам неспособно. Иначе теорија не постои двете да ми ги даде, али чисто да се позаебаваме малце.Абе неможеше ли да ми ја даде во 5 или 15 ? и јас ова го пишав во 42не во 4
Битно ти ја даде. Еве ја ќе им испичкарам се живо и диво на Сити за т1 2+ и на ПСЖ ракометот. Се да им ебам неспособно. Иначе теорија не постои двете да ми ги даде, али чисто да се позаебаваме малце.
Пишав мислам вчера дека Сити 100 000 пати ме заеба сезонава, никогаш не можам да ги погодам. Ако ги пишам 1 или 2ка 2-2 завршуваат, ако ги пишам конечен тип по 1-0/0-1 тепаат. Еве и денес, си викам на Лестер 10 ќе им дадат, пошо Лестер од сите прими по 2 и повеќе голови, ама мртвите сеа за инат 1-0 ќе тепаат и ќе јадеме курови.И јас ги имам т1 Сити копилињата све да му изнаебам,и овие Арсенал како куртони се,шо да не бидат кога игра играчиштето Росицки,знаеш Росицки е најдобар играч моментално и Венгер педофилот без него не излегва