Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Марковиќ лево крило играше у Партизан ама у 4-2-3-1 што е огромна разлика од 3-4-3 кај што е винг бек.
На почетокот кај Станојевиќ коа дебитираше у прва екипа играше и десно у 4-4-2 што пак има разлика од 3-4-3 кај што нема никој позади него.
Супер крило е Маркела, сеа за сеа нова му е оваа винг бек позиција ама мислам дека добро се снаоѓа иако ја би сакал да го глеам у напад, како 10ка, полушпиц или на крило ама класично крило као што играше у Бенфика у 4-3-3, некад и у средина играше у Бенфика пошто Жезус знае да игра и со напаѓачи/крила у средина (Родриго, Гаитан, Тото).
Стерлинг со таа физиономија поима неам као би се снашол таму десно... Нели лани играше таму коа пробуваше Роџо 3-5-2 или не?

ПС. Денеска му е роденден на Марковиќ бе лингури, што не му честитате. :icon_lol:

Му честиташе СтариЌ на инстаграм, по браЦка линија. Иначе, се согласувам дека добро се снаоѓа на новата винг бек позиција ама на десна страна. Лево го летаат ко мало дете, затоа е добро да си остане на десна страна. Иначе, против Тотнем ја изигра на позиција 10, позади напаѓач и беше многу добар, даде и гол.

Да се разбериме, КРИЛО и КРИЛЕН БЕК се сосем две различни позиции. Тоа ти е исто како да споредуваш позиција заден везен со полушпиц.

Само што Ливерпул не ни има крила, поготово не со новата формација :)

Само сакам да го искоментирам Кутињо. Тие два гола никако не се на среќа. Очекувам уште 2-3 такви голови од него до крајот. Морам да кажам дека е играч што ептен ми го прави кеифот и ги заслужува сите пофалби за напредокот во овие 2 години или колку и да е кај вас. (y)

Само сакам да го искоментирам Кутињо. Тие два гола никако не се на среќа. Очекувам уште 2-3 такви голови од него до крајот. Морам да кажам дека е играч што ептен ми го прави кеифот и ги заслужува сите пофалби за напредокот во овие 2 години или колку и да е кај вас. (y)
Милo ми е штo некoј гo приметувa тoa, зa рaзликa oд некoј друг штo вo пл темaтa рече декa гoлoвите нa Кутињo (и Хендo) биле aлa Јaгиелкa :tapp:

Одма им го даваме. Не го бива...
Да им извадиме пари ко Арсенал што им извади пари за Насри...

Успат да им го протнеме и Ален за 50сче!:zloo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom