Vuki-Viola-Fan
Solo Fiorentina
- Член од
- 18 мај 2008
- Мислења
- 3.502
- Поени од реакции
- 680
Па треба тоа да е новиот бренд, мислам дека е француски бренд...ова е уште неофицијално.Стварно ваков ќе вие дресот в година?
![]()
![]()
Би си го купил, мн ми е убав
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па треба тоа да е новиот бренд, мислам дека е француски бренд...ова е уште неофицијално.Стварно ваков ќе вие дресот в година?
![]()
![]()
Би си го купил, мн ми е убав

и мене не ми се верува дека би отишол и потполно се сложувам за болдираново,а да се деси стварно да замине би испаднал ретард,ко што пишав погоре,а мене бар не ми седи ко глуп човековЧисто сумљам дека има вистина во ова...не ми се верува ама уопште. Денес читав како наводно (и неофицијално) ги кажал своите желби за следната сезона на Праде и Мациа, што се однесува до трансфер пазарот. Дармиан, Фернандо од Шахтјор, Хуан Жезус од Интер и Зелински од Емполи. Наводно ова четврока е желба на Монтела...мислам дека ова е само новинарски покушај да се уништи одличната хармонија во тимот и да се дестабилизира пред многу битни мечеви. Плус самиот Монтела изјави дека останува и дека се гледа во Фиорентина, а има и договор до 2017 год.

хахахаххаха читам денеска можно е Монтела у Милан да иде наредна сезона
ако е вистина ова и ако стварно имал преддоговор со нив он је значи тежок ретард ... да замине од ваков клуб,кој цело време го поддржува и има тотална слобода у работата и да иде у клуб у кој ќе му биде марионета на газдата-педофил ... не го сваќам уопште, а за ростерот на играчи со кој располага и ќе располага ич да не споредувам
ако се деси ова на лето желба ми е да го видам Eusebio Di Francesco од Сасуоло,супер би се уклопил кај нас![]()

Во последно време е одличен. Помина период на адаптација и одлично се снаоѓа. Супер засилување!Како игра Бадељ ?