Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Еве една добра тетоважа

11017549_10155240535375554_3120547644759073954_n.jpg

Колку би коштала ваква тетоважа на рамо?

На гугл ја најдов, многу ме бендисва, шо мислите?

Sleeve_Wolf_Tattoo1.jpg

Imam 18 godini samo sto zakazav termin za tetoviranje na krst na podlaktica
Sakam samo da prasam dali ke mi smeta za vrabotuvanje , i ako da kade na drugo mesto bi mozelo da go stavam :DD

Секој втор хулиган,слеп патриот и празноглав има тетоважа од крст и од богородици.
Абе бог да чува, лупаат крстови, ангели, богородици а два пати у црква не отишле.

Или онаа стара добра, видов еден змеј имаше истетовирано сељак на рамо. хехе

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Малку у Данска бевме за посебни креации. ВиКинзите се чудни луѓе ама топ чудни.
c9e05f73bbab4eb85dfb4f62474f8d69.jpg
c4872a2a2b4e7a881b69fe14be2dc8f4.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sakam samo da prasam dali ke mi smeta za vrabotuvanje , i ako da kade na drugo mesto bi mozelo da go stavam :DD
Мислам дека знаеш во каква држава си роден, нема потреба да објаснувам одговорот си го знаеш.

Стави го на нога, на лист, на бут, било каде, немој на подлактица.
Чувај си подлактици чисти, работа на шалтер, брод, Катар или слично би можела да ти зависи токму од тоа.

Уште ли постојат ликови што ставаат крстови, богородици?
Кога веќе критикуваш, објасни ако сакаш шо значи твојата тетоважа.
Ако не ти е целта да правиш цек ракав, тетоважа само на подлактица не изгледа убаво па каква сака нека е. Освен sвезди, тие изгледаат симпатично.

Имаш ракави за прикривање или евентуално тенки long sleeve маици, цепај слободно...

Кога веќе критикуваш, објасни ако сакаш шо значи твојата тетоважа.
Ако не ти е целта да правиш цек ракав, тетоважа само на подлактица не изгледа убаво па каква сака нека е. Освен sвезди, тие изгледаат симпатично.
Немора секоја тетоважа да има некакво значење.
Маори тату, класична шара, оставам простор за покривање на цела рака, ама со тек на време тоа.
Баш заради тоа што нејќам да ставам некои слики се одлучив за ова.
Ѕвезди као Гути што има ми се многу меинстрим некако, секој втор има. :D
Исто и крстови, богородици, александар македонски и слично ми се клише ептен, затоа и така изреагирав.

Машки се тетовираат на бут ?
Пошо ако почнам некогаш планирам едниот бут, едниот лист, една страна од градите, едно рамо, и зависит од животните одлуки една подлактица или една цела рака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom