ТермостатотЈас имам Корса 1.2 твинпорт, 80 коњи, 2006та година. Чат пат ме драпа стрелката за температурата на водата, на сред работење ќе падни на 0 и вентилаторот ќе почни да врти. Ако знај некој шо можи да му биди, нека кажи.![]()
Знајш кај се наоѓа тој ? Под хауба е или негде кај инструмент таблата пикнат ?Термостатот
Не, бе, не се многу проблеми ко за година и пол....Термостатот ќе да е,но незнам каде стои...Иначе ако можеш прати слики од корсата.Јас имам моментално Опел Вектра Б 1.6 16v 101кс 98год.Има поминато 310.000км.Ја имам околу 1,5год и до сега не сум имал многу дефекти но повеќе од претходната Вектра А што ја имав 92год
.Имав проблем со алтернатор,бензинска пумпа,водна пумпа,еден скршен мењач
и една ламела
Дај прикажи го твојот опел да го видемеТемава ја направив за сите што поседуваат Опел...не видов дали има веќе направено ваква тема.Овде ќе можете да ги прикажете вашите автомобилии да прашате све во врска со Оpel
![]()
Паа не мислам дека треба да споделам слики од мојата колаТермостатот ќе да е,но незнам каде стои...Иначе ако можеш прати слики од корсата.Јас имам моментално Опел Вектра Б 1.6 16v 101кс 98год.Има поминато 310.000км.Ја имам околу 1,5год и до сега не сум имал многу дефекти но повеќе од претходната Вектра А што ја имав 92год
.Имав проблем со алтернатор,бензинска пумпа,водна пумпа,еден скршен мењач
и една ламела
Да,мој другар има Opel Corsa B GSI нема никакви проблеми со неа само што му е напред удрена зошто вози како лудЧлен од моето семејство/фамилија вози Опел Корса..... колата е одлична за тие пари. За кај се решиш, таму ќе те носи![]()
Слики од опелот сега што го имам не сакам да прикачам,инаку еве слики од претходниот Опел и досега мој најомиленДај прикажи го твојот опел да го видеме![]()
Си се спасил шо си го продал, оваа серија на опел држи број еден во рѓосувањеДа,мој другар има Opel Corsa B GSI нема никакви проблеми со неа само што му е напред удрена зошто вози како луд[DOUBLEPOST=1425379691][/DOUBLEPOST]
Слики од опелот сега што го имам не сакам да прикачам,инаку еве слики од претходниот Опел и досега мој најомиленПрегледај го приврзокот 115588 Прегледај го приврзокот 115589
Сите опели имаат слаба лимарија и брзо рѓосуваатПрегледај го приврзокот 115594 Прегледај го приврзокот 115595
Две фотки од мојот опел
Си се спасил шо си го продал, оваа серија на опел држи број еден во рѓосување![]()
Од бураго моделите ли тоа го сваати?Сите опели имаат слаба лимарија и брзо рѓосуваат
Со бураго и маисто си играат децата,аутоарт,кјушо,миничампс,...........стојат во витрини.Од бураго моделите ли тоа го сваати?![]()