Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Битно е да се дојде и да се забавуваме во живојас имам еден предлог што викате тоа да се снимаат сите што пејат и потоа тука на форум да отворите една тема и да се избере еден најѕвездаБитно да се има снимки од пеењето?
![]()
Мојт. Таман додека ја пијам ти ќе збориш и обратно. На крај кога ќе се овоштиме може и ние ќе запееме малкуДвајцата бе, као Милан Калиниќ и Катарина Шишмановиќ.![]()
Да поднамалиме ако пречи?Зачестивте со собиранкиве
не бе таман работаДа поднамалиме ако пречи?
Готово.Мојт. Таман додека ја пијам ти ќе збориш и обратно. На крај кога ќе се овоштиме може и ние ќе запееме малку![]()
Готово.
Само да не бидеме глупи како оние двајцана имбецили што ја водат онаа музичкана емисија на МТВ, стисни плеј мислам дека се викаше.![]()
Од спонзорите тоа, не откривај ти сФе пред време.Ние бар си знаеме дека сме имбецили, гајле ти е
Ќе ти ѕвонам деновиве да се договориме кај кој креатор ќе шиеме облека за настанот. А треба да закажеме и фризери, шминкери ово оно. Или па.... за вечерашниот изглед на водителите се погрижи Т'га за југ, квалитетно полусуво црвено вино од винарска визба Тиквеш![]()