MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Едно не ми е сфатливо. Зошто секој оператор ID го заменува со ID Xtra наместо и двата канали да ги понуди.
И уште нешто што не ми е сфатливо, зошто веќе еднаш го острани Discovery World заради немање доволна гледаност кај корисниците, сега пак го враќа?

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.220
Поени од реакции
8.328
Има ли попуст овде ако платиш одеднаш за 12 месеци?
Во близоо ако платиш одеднаш за 12 месеци значи плакаш само за 10месеци другите 2 месеци се гратис.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.658
Поени од реакции
88.489
Сега забележав на Тринг Макс и Фантази го извадиле албанскиот превод, моментално на каналот не оди никаков превод, само филмовите си течат... можно е набрзо да го пуштат македонскиот јазик :)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.599
Поени од реакции
59.368
Сега забележав на Тринг Макс и Фантази го извадиле албанскиот превод, моментално на каналот не оди никаков превод, само филмовите си течат... можно е набрзо да го пуштат македонскиот јазик :)
На фан страната пишаа дека до крајот на неделата ќе пуштат превод

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.957
Поени од реакции
8.306
На фан страната пишаа дека до крајот на неделата ќе пуштат превод
и мене истото ми го рекоа на порака на фејсбук.

Зошто и на другите дупликат што се Тринг канали нема превод ? Нели тие им се албанска верзија а овие со М во името им се македонска верзија?

Туку дај боже да им текне и рекламите да ги заменат со македонски. Не сум против албански ама некако глупо е да гледаш филмови со македонски превод и реклами да почнат на албански.

Последно уредено:

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.860
Поени од реакции
1.611
и мене истото ми го рекоа на порака на фејсбук.

Зошто и на другите дупликат што се Тринг канали нема превод ? Нели тие им се албанска верзија а овие со М во името им се македонска верзија?

Туку дај боже да им текне и рекламите да ги заменат со македонски. Не сум против албански ама некако глупо е да гледаш филмови со македонски превод и реклами да почнат на албански.
Тоа е исто ко фокс лајф со македонски превод и словенски реклами патем сакаш да рипне Мирчевски пак па да скинат пола канали и се од почеток ? Ако пуштат превод супер !

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.957
Поени од реакции
8.306
Денес гледам ги избришале тие дуплите Тринг Макс и Тринг Фантази, а гледам овие Тринг Макс и Фантази што се со М во менито пишани некој имаат превод некој воопшто немаат превод албански. Што значи они нешто тестираат па можно е да има и албански и македонски опционално на избор.[DOUBLEPOST=1424298961][/DOUBLEPOST]Се извунувам што наредив 3 поста едно по друго ама да ве информирам

National Geographic од вечерва повторно на МаxTV иста верзија како на BoomTV. Преводот македонски залепен на самиот канал.

Последно уредено:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.658
Поени од реакции
88.489
Помина една недела и ништо од преводот на Тринг каналите... (n)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.957
Поени од реакции
8.306
Пуштиле превод на Тринг Макс каналот ,само што сега не е 100 % целосно преведена програмата но за брзо време ќе биде.

Јас сеуште не го начекав преводот, сега има некој филм но преводот го нема.

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Пуштиле превод на Тринг Макс каналот ,само што сега не е 100 % целосно преведена програмата но за брзо време ќе биде.

Јас сеуште не го начекав преводот, сега има некој филм но преводот го нема.
И како е, имаш опција на македонски и рамковно како кај другите канали или само залепен македонски превод, а под друг број е каналот со рамковен?

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.220
Поени од реакции
8.328
@MARCELLO Кажи ми што филмови даваат на овие 2 канала, Мах М и Фантази М?
На првиот гледам македонски превод се нуди, за другиов нема превод.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.957
Поени од реакции
8.306
@MARCELLO Кажи ми што филмови даваат на овие 2 канала, Мах М и Фантази М?
На првиот гледам македонски превод се нуди, за другиов нема превод.
На првиот одат акција филмови, а на другиот точно не знам што жарн филмови даваат но мислам дека повеќето им се научна фантастика бар според имево на каналот.

На Фантази даваат и серии.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.658
Поени од реакции
88.489
Ги тргнале српските преводи на AMC и D. Science, демек од ААВМУ така им наредиле... штета, а баш беше на кирилица преводот на AMC :/

Kajgana Shop

На врв Bottom