Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

Член од
16 февруари 2015
Мислења
67
Поени од реакции
80
Виде дека Лазар Ангелов кориси вкави и ти одма, да се набилдаш ко него.
Тој Ангелов користи тони стероиди и секаква хемија, а не некои протеински кексови, лол. Тоа што зема пари да рекламира нешто не значи дека и го јаде дома:)

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Две прашања:

Дали навистина јадење повеќе туна може да направи проблем поради живата која ја содржи? Некаде прочитав дека не треба да се јадат повеќе од 2 конзерви неделно, некаде пишува до шест, а некаде се вели дека немаш гајле колку и да јадеш. И дали ова е случај само со туната, или и со другите риби, да кажеме црвеноперки или ослич.

Абе како го спремате овесот? Доста се препорачува, го пробав со јогурт и некако тешко оди, не е вкусен. Додавате уште нешто за вкус?
За туна незнам. Углавном рибите шо важат за предатори содржат поголемо количество жива. Ослиќ моеж да јадеш колку сакаш.
Еве вики шо кажува.

Член од
24 април 2010
Мислења
1.251
Поени од реакции
1.756
Тој Ангелов користи тони стероиди и секаква хемија, а не некои протеински кексови, лол. Тоа што зема пари да рекламира нешто не значи дека и го јаде дома:)
Ејјјјј баш ти фала мн ми помогна, тоа не го занев до сега "ЛОЛ"
Имаше постирано слика на фб, и зато јас реков дека го има видено него.
https://www.facebook.com/LazarAngelovFitness/photos/a.832496176766978.1073741825.443229005693699/1166763636673562/?type=1

Член од
9 септември 2008
Мислења
769
Поени од реакции
322
Виде дека Лазар Ангелов кориси вкави и ти одма, да се набилдаш ко него.
Да да си викам ако го најдам ова кај нас 100% за месец дена качувам 10 до 15 кила "ЧИСТ МУСКУЛ" :oleee:

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Дај ќе ги направиме, протеински смоки :)
И тоа од соја се, полоша комбинација здравје дури и за ужина ама никој не чита што како се произведени доволно е фенси пакување, обавезно да пишува ПРОТЕИН на нив и некоја позната фаца да ги изрекламира и ќе оди како алва кај не едуцираниов народ.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
И тоа од соја се, полоша комбинација здравје дури и за ужина ама никој не чита што како се произведени доволно е фенси пакување, обавезно да пишува ПРОТЕИН на нив и некоја позната фаца да ги изрекламира и ќе оди како алва кај не едуцираниов народ.
Муабетов со смокиве е - да не се осеќаш криво шо ги јадеш, ете нека имаат протеин.
Исти кур ко земи касни обични смоки и дозерка протеин :D
Дозерка протеин врз БИЛО ШТО = здрав оброк ;)
Али добро - реално глеано не се УЖАСНИ пошо не верувам дека некој екшли ќе ги јаде за да стигне до дневната потреба за протеин XD Ако некој го праи тоа тогаш сам си е крив пошо толку му сече/е едуциран.

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
Ako se po dostupna cena ne gleam zasho ne bi mozhele da bidat snack za na odmor na primer, ne site idat na rabota i slichno.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ako se po dostupna cena ne gleam zasho ne bi mozhele da bidat snack za na odmor na primer, ne site idat na rabota i slichno.
That's what I said (or at least meant).
Ама чисто сумњам дека се со приступачна цена. Веќе имавме ваков снек, оној барон со 35% протеини 60 денари шо кошташе.

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
That's what I said (or at least meant).
Ама чисто сумњам дека се со приступачна цена. Веќе имавме ваков снек, оној барон со 35% протеини 60 денари шо кошташе.
35% 70 den, 30% 65 e vo prodavnici za zdrava hrana, vo Vero e 52 mislam.. Ne im ja kontam logikava.. Valjda zatoa ne ni nosat nisho drugo osven nekoi takvi barchinja ova ona..

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Абе имаш чоколадца протеински ако ти е за на брза рака, али и тоа е лажи пари (односно не вредат за парите што се продаваат кај нас). Искрено побрзо ке земам од оние оризовите снегулки по 26 денари во КАМ што се (3 тркалца 100 калории имаат + 1 дозерка протеин 50тина денари) и ете ти 30гр протеин на еден оброк и околу 250ккал.

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-
Член од
23 февруари 2015
Мислења
4
Поени од реакции
0
Браво за темава, ја прочитав цела и тоа траеше можеби десетина дена :)
Па решив и да се зачленам на форумов.

Е сега ме интересира дали некој од членовите или некој што го познавате, изготвува план за исхрана, па можеби и тренинг програма.
Ми треба некој професионалец и докажан човек во таа бранша, а не некој ојле дојле.
Нормално би платил за таа услуга.

Поздрав

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
Читав нешто за непечените кикирики можно е да имале некој токсин Aflatoxin, и биле штетни во поголеми количини, дали е ова точно? Ако да како да се испечат без зејтин ?

Kajgana Shop

На врв Bottom