Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Абе луѓе тие покривањата со уплати од 80 000 илјади го направивте човекот како милионер да, а тој за 20 денари уплатил. Дечко како што ти реков, единствено може доколку на полувремето е нерешено, да земеш некој денар со уплата на Х конечен и двојка конечен. Друго се е неизводливо и во нашите кладилници, освен Бетсити не ни примаат такви уплати.

значи треба да навива полувреме Х.. Ако не биде така на полувреме џабе е ..

Браво за тикетот одигран (y) Што се однесува до штитење, нормално дека мора. Нема ваљда да им ги поклони парите..се работи за 5-6 иљади евра...зборам кога би се штител. Другар доколку можеш да дојдеш до пари, да позајмиш, можеби имаш....ставај. Јас лично би ставил 100000 на 1 прво и 50000 на 2 прво. Чекам како ќе заврши прво, па после со господ напред....но секако ти требаат многу пари

Фала на сите за искрените желби го уплатив онака без веза колку да влезам у кладилница да не ми пишат минус не бев ни свесен вчера како се одвива ова кога видов се шлогирав, ќе ја оставам вака ако биде биде ако не здравје ке лечам депресија 2-3 дена :)

Фала на сите за искрените желби го уплатив онака без веза колку да влезам у кладилница да не ми пишат минус не бев ни свесен вчера како се одвива ова кога видов се шлогирав, ќе ја оставам вака ако биде биде ако не здравје ке лечам депресија 2-3 дена :)
30000 да ти го купам тикетот!? Чим си толку рамнодушен за 9000 евра :)...сериозен сум

Браво за тикетот одигран (y) Што се однесува до штитење, нормално дека мора. Нема ваљда да им ги поклони парите..се работи за 5-6 иљади евра...зборам кога би се штител. Другар доколку можеш да дојдеш до пари, да позајмиш, можеби имаш....ставај. Јас лично би ставил 100000 на 1 прво и 50000 на 2 прво. Чекам како ќе заврши прво, па после со господ напред....но секако ти требаат многу пари
а второто полувреме со колку ќе го штитш - со 20 денари ?? :icon_lol:

Ова што е во вил хил минимум 7 максимум 13 од 20
во петокта ги пишував сите на конечен 1, Х и 2
и сега проверувам 10 од 20 сум погодил а планирав 8/20 да го пишам, ама срам ми е да одам со 20 утакмици да ми уплатат :tapp: имам одано со по 10 утакмици па ми маваат чудни погледи непа да им напишам 20.
сега го најдов лисчето пишувано во фармерките кога ги проверив.

Ти требаат три типа да одиграш за да нема каде да бега.
1 прво
2прво
X2 конечна

Тоа е тоа

Се чека ако не се изигра, а ќе се изигра во Вторник. Така да ќе ти се рачуна резултатот од утакмицата што ќе се игра во Вторник.:D

Ако ме поебе да заврши 0-0 за 431 динар,ќе фатам ќе се обесам..

Нова тактика ми текна

Земај 500 евра пали авионот директно на натревар, прави проблеми да го одложат мавај по судијата со камења пукниму ја главата.

Коефициент 1 имаш :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

А ти паметен се правиш нешто? Гледам мудруваш, а никако да му помогнеш...лупаш глупости....

Како да му помогнам?

Да му позајмам пари да се покрие? Или да му ја откријам врвната мудрост дека треба да одигра 1 или 2 полувреме пред почеток на меч, и X2 на полувреме доколку полувремето завршило нерешено?

Никој друг не се сети на ова, значи БРАВО.

А ти паметен се правиш нешто? Гледам мудруваш, а никако да му помогнеш...лупаш глупости....
Остај го,криво му е што неможе да фати волкав коефициент.Он паѓа на Кубилкова 1.20 :Кезец:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom