Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Секоја недела играат од 4 во балонот кај ОУ Блаже Конески. Во среда во 5 почнува пријавување тука. Јас како тренер да објаснам, да не ми кради место Викса. [emoji14]
И јунајтед да имаше cheerleader-ка на клупа немаше да се шетате до титулата, вака со тренер очани сме :)

9dc44271dcf43b2f2f9fd06921f61dbb.jpg

e946e3e7377b987aa24f0f9f2118f02a.jpg

Еве ви две слики од денес [emoji1]

Не ќе беше лошо уште некоја фотка да има :D. Ај нареден пат ќе биде подобро ипак прва утакмица во 2015 ми е :D

Не знаев дали уопште да ве сликам да не се буните ама ете следен пат ќе има повеќе фотки. :)

Со Викса еднаш пробувавме да ставиме телефон у некој ќош и да снимаме, за занимација вака на форумов, ама не ни текна решение во моментот. Може нареден пат тоа да го смислиме :)

Со Викса еднаш пробувавме да ставиме телефон у некој ќош и да снимаме, за занимација вака на форумов, ама не ни текна решение во моментот. Може нареден пат тоа да го смислиме :)
Значи не пробувавме само продискутиравме.
Решение за телефон немаш, мора да е ставен позафи головите на некоја позиција и е изложен на удар. А на некој од стубовите на страна да го ставиш немаш преглед на цел терен. Заклучок или некој да снима или ГоПро камера. За таква идеа.

Сам на втора го оставиле... :facepalm: :toe:
абе тука ми кидна и даде гол, два пати ми избега и два гола даде.. Ко Инзаги е, има осет каде ќе иде топката :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom