King B
Bears. Beets. Battlestar Galactica.
- Член од
- 24 јануари 2011
- Мислења
- 1.801
- Поени од реакции
- 4.076
Problemot u situacijava ne e picata kao cliché za godisnica wot.Ova "slavenje" so pica godisnina e beter zastapeno od torta so sveki za rodenden..
Ocaj si. Ne bi potrosil ni na jogurt za tebe.
Skrzav se gleda ako preku godinata ne ti plakja iskacanje, kafinja.. barem ednas od tri.
A ako tolku si sakala pica, pa plati ja cela, epten skromno ke pominal ko so ti pobaral.
Pa vidi dali ke mu stane vecerta uopste... ili sledniot pat sve ke pokrie.
Baska, nadvor od cela situacija, parovi za pari so se raspravaat i voopsto ima slicni takvi tenzii ne se eden za drug od start.
Bolje turi mu kurot.![]()
Nejze ete toa i bilo zamislata za dobar provod, na nekoj dr mu e labavenje pod kjebe, forata e so deckovo nejkje da i go naprai merakot za najbanalna rabota -.-
Eve kaj mene necessarily ne vazi toa 'edno od tri kafinja da ti plakja', ama ako insistiram negde da otideme za godisnica kje mi ugodi poso ocigledno mene poise mi znaci u momentot.[DOUBLEPOST=1424426564][/DOUBLEPOST]
Ama nemoj da bides lakoma, mozda si se opustila so baranja i sea te ladi malce da ne ti stane navika?Не можам да речам дека е циција,ме честел не викам не купувал и поклони.
Сум му купувала и јас,сум честела и јас.
Ама сите поклони досега се во стило " На"
И нормално врз база на прашањето што сакаш,а не во облик на изненадување.Пошто тој не бил таков тип.
За некои работи е ептен чуден и скептик.Излегувањето за него е луксуз,летувањето надвор од државава му е луксуз.Само нема пари и само за тоа се жали.
А периодов се расфрла со пари за банални работи.Што ме доведува до ситуација да си помислам дека му сум толку небитна,што не си рекол "чекај бе доаѓа годишнина дај да си тргнам малце пари на страна" Буквално како да е пишман што доаѓа датумот.без трошка кеф.