Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Чист пенал не ни даде педерчето.[DOUBLEPOST=1424533520][/DOUBLEPOST]Умри Еткинсон, минимум 1 пенал можеше да ни досуди.

Последно уредено:
9e0fdc92c822823684751467e5c946f2.jpg

Таман играме, со 20 проценти мислам. Ја контролираме играта, очекувам уште некој гол во продолжение.

И не ми е гајле дали Ивановиќ или Азпиликуета ќе седнат на клупа, ама Луис мора да игра во прв тим. Одличен е.

Оштетени сме и за пенал. Го турка со две раце во шеснаесетник, копукот Еткисон одмавнува со рацете.

Изгледа имат ново правило за Челзи судииве да не се судат пенали па ако ако сакат и да ни ги отепат играјачите нема да има пенал али тоа е ние пак ке си ја освоиме титулата :zloo:

Таман играме, со 20 проценти мислам. Ја контролираме играта, очекувам уште некој гол во продолжение.

И не ми е гајле дали Ивановиќ или Азпиликуета ќе седнат на клупа, ама Луис мора да игра во прв тим. Одличен е.

Оштетени сме и за пенал. Го турка со две раце во шеснаесетник, копукот Еткисон одмавнува со рацете.
Кај ќе седни Иванович со ваква форма бе?

Оскар незнај кај тера. :facepalm:[DOUBLEPOST=1424536122][/DOUBLEPOST]Матич ѓуптино
Ова на улична утакмица не се прај

Последно уредено:
Ova e prvpat da go vidam Matic vo vakvo svetlo, bas me iznenadi. Kako i da e, ne trebase taka da reagira, a smrdlevo trebase crven i za toa gomno sot mu vleta so noga.

Се спасивме
Конечно Оскар го изваде...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom