Ќе се полага државен испит во 2-ра и 4-та година (Студентски пленум)

• Креатор на темата Креатор на темата Атомската мравка
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе @Colt Willcox не се сдмм проблемот.
Не би се сложил :)
Со постапки на нивни поединци, а богами и од поединци од СДС само им "местат пеналчиња" на медиумите на власта да го дефокусираат народот од вистинската цел на дејствувањето на студентскиот пленум и ја водат во дискусијата кон тоа што сакаат - кој стои зад пленумот итн.
Исто како што на протестите е забрането носење знамиња, треба да им се забрани на ваквите ликови на своите ФБ профили акциите на студентите да ги претставуваат како удари врз власта кои ги задава опозицијата.
Ставаат слики од акциите на пленумот и ги поткрепуваат со некои анти-Грујо слогани како и со слики со знамиња од опозициската партија. Се тоа му штети на пленумот, а таа штета е практично од најголеми размери, бидејќи самите тие клошарантуси помагаат да некој трет ги етикетира сите што протестираат.
Нека помагаат, нека одат на протести, ама потоа нека не ставаат слики по фејсбуци и да се топорат како ја рушат владата со тоа :popce:

Ме мрзи да читам поназад,па само некој збор да кажам... Јас го подржувам Пленумот од самиот почеток и ќе подржувам до крај(освен ако не избегаат тотално надвор од темата или не почнат партиски да делуваат). Не сум ниту еден од организаторите,неам спиено до сега на факултет,сум бил 3-4 пати на автономната зона и тоа е тоа. Дечки,лесно е на форум да се плука/куди по некој/нешто. Зошто никој од вас не предложи нешто конкретно и не се потруди да го организира,ако е океј идејата нормално дека поголемиот дел ќе прифатат. Лесно е од страна да се гледа и да се коментира,да се оценува,да се оцрнува...Тоа ни е и у менталитетот уствари. Нека се нафати некој од вас со конкретен план/програма,нека успее да го изорганизира тоа,па јас ќе бидам првиот што ќе му се придружи(доколку сето тоа биде убаво испланирано,аргументирано, организирано).

Кажете ми што е со коментарите?
Коментарите се жива истина. Познато педериште од Куманово и девијантна појава. Нема кој не го знае, и самиот си се декларира како педер и изгубена душа, поет во времето. Обожава да се фали за тоа, го имаше на секакви протести и углавном кај и да се појави е хејтан, со причина. И баш затоа кога ќе видам дека во Пленумот најактивни за моите права се вакви пишпирици со промашен живот и сосема промашени морални вредности, јасно ти е до каде е дојдена работава. Само што у последно време се повеќе и повеќе хипици се појавуваат ко овај.

Коментарите се жива истина. Познато педериште од Куманово и девијантна појава. Нема кој не го знае, и самиот си се декларира како педер и изгубена душа, поет во времето. Обожава да се фали за тоа, го имаше на секакви протести и углавном кај и да се појави е хејтан, со причина. И баш затоа кога ќе видам дека во Пленумот најактивни за моите права се вакви пишпирици со промашен живот и сосема промашени морални вредности, јасно ти е до каде е дојдена работава. Само што у последно време се повеќе и повеќе хипици се појавуваат ко овај.

Не го знам човекот, ако е девијантна појава океј, ама делов со педер не им треба. Што има врска сексуална определеност?

За делот со пленумот се сложувам, и мене ми се тапа 90% од фаците, ама не ги плукам.

Абе реално, ова шо го кажа педерастичниов да го кажеше некој со „нормален“ глас, ќе му аплаудиравте. :D
Не е за гласот само,самата појава привлекува внимание и никој не прати што збори.

Не го знам човекот, ако е девијантна појава океј, ама делов со педер не им треба. Што има врска сексуална определеност?

За делот со пленумот се сложувам, и мене ми се тапа 90% од фаците, ама не ги плукам.
Брат извини што те будам од сонот, ама живиш у Македонија, секако дека има врска и не знам што се чудиш на таквите коментари.
Друго, само го слушај што збори..Ти личи тоа на човек што знае да сврзе два муабета? Само убаво го слушај какви глупости тресе, така ли треба да изгледа студент кој треба аргументирано да коментира и произнесе став? Нормално е да маваат ремет со крелиња како овај.

ПЛАЌАМЕ РАДИОФУЗНА ЗА НЕГО ДА ГО ГЛЕДАМЕ!!!11!! А НЕ ГО ДАВААТ МТВ!
БОЈКОТ НА МТВ1!!1[DOUBLEPOST=1424309542][/DOUBLEPOST]Инаку девојчето/дечкото беше и кај Каракмишева кога ѝ покажаа и сите им рекоа браво брад и ги тапшаа по рамо. И по митинзи на сдсм, и останати јавни појави... Не дискриминрам инаку :), се залагам доста за правата на ЛБГТ (али не некои атеншн хорс), па да биде сликата поубава имаме и типче со јамајка капче нешо шо си фура раста стил... писс бро.

Ако сакаат да ги сфатат сериозно, им треба организација и хиерархија, НЕ ХОРИНЗОТАЛНА, вертикална.
И ако ми речат демек за мислењето да се развие кај студентите бла бла

Ако до сеа не се разви и губите се повеќе и повеќе подршка, шо мислете дека за уште некој месец сите ќе се просветлат?

Протест на улица бе,12342342 пати кажавме ,ај од пленум читенете и прекинете со окупшацијава ,ако се одложи сесија летна да ми дадете пари шо уплаќав за Германија да одам ебаго

Ме мрзи да читам поназад,па само некој збор да кажам... Јас го подржувам Пленумот од самиот почеток и ќе подржувам до крај(освен ако не избегаат тотално надвор од темата или не почнат партиски да делуваат). Не сум ниту еден од организаторите,неам спиено до сега на факултет,сум бил 3-4 пати на автономната зона и тоа е тоа. Дечки,лесно е на форум да се плука/куди по некој/нешто. Зошто никој од вас не предложи нешто конкретно и не се потруди да го организира,ако е океј идејата нормално дека поголемиот дел ќе прифатат. Лесно е од страна да се гледа и да се коментира,да се оценува,да се оцрнува...Тоа ни е и у менталитетот уствари. Нека се нафати некој од вас со конкретен план/програма,нека успее да го изорганизира тоа,па јас ќе бидам првиот што ќе му се придружи(доколку сето тоа биде убаво испланирано,аргументирано, организирано).

П-Р-О-Т-Е-С-Т! На улица!

Како шо Крејзи ќе го цитира секој кој ќе се избаци со "А медицина и правен како полагаат државен испит", така и јас вака ќе ве цитирам кога ќе прашате за некоја конкретна мерка освен окупацијата.

"Значи...имаме проблеми во оваа држава,многу проблеми не само во оваа држава..."
And...Headdesk+GIF+-+And...gif
[DOUBLEPOST=1424314770][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Не би се сложил :)
Со постапки на нивни поединци, а богами и од поединци од СДС само им "местат пеналчиња" на медиумите на власта да го дефокусираат народот од вистинската цел на дејствувањето на студентскиот пленум и ја водат во дискусијата кон тоа што сакаат - кој стои зад пленумот итн.
Исто како што на протестите е забрането носење знамиња, треба да им се забрани на ваквите ликови на своите ФБ профили акциите на студентите да ги претставуваат како удари врз власта кои ги задава опозицијата.
Ставаат слики од акциите на пленумот и ги поткрепуваат со некои анти-Грујо слогани како и со слики со знамиња од опозициската партија. Се тоа му штети на пленумот, а таа штета е практично од најголеми размери, бидејќи самите тие клошарантуси помагаат да некој трет ги етикетира сите што протестираат.
Нека помагаат, нека одат на протести, ама потоа нека не ставаат слики по фејсбуци и да се топорат како ја рушат владата со тоа :popce:
Не само шо ставаат, ма глава нека кршат по фејсбуци, болката е шо овие двигателиве на студентскиот разум (?) слепо им веруваат и мислат дека се шо прават е за нивно добро.
Наредно и Ману Чао од солидарност да не им се појави? :icon_lol:
Најтрагично од се е шо и да ги викнат на преговори окупацијава нема да запре дури некои луѓе не се тргнат од таму каде шо не им е место.
Исто така голема иронија е шо мислат дека опозицијата како критичар на власта се грижи за студентите.
Абе од глава и нив и нас ќе ни се тресне ова, па после "ти реков"

Абе реално, ова шо го кажа педерастичниов да го кажеше некој со „нормален“ глас, ќе му аплаудиравте. :D

Јас му аплаудирав. Човекот си ја кажа вистината.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom