epa toa e muabetot be drugarce...ti vbrizgaj go celiot svet nikad nema da go postignes toa so on go postignal....se dur si so toj stav a toj steroidi zatoa e tolkav...drugar nema kratok pat krv rabota i pot sekoj mocan den...ti treba da postavis osnovi na disciplina...pa tek posle da pocnes da se zamaras so procenti...Подобро да се замарам со глупости отколку како него да вбризгувам цела фабрика стероиди и тон хемија. И, јас немам цел да личам на него. Гаден ми е.
da da oni ne vezbaat i ne se zamaraat uopste nikakva zrtva...si se ladat op steroidce i BAM muskuli...Се согласувам. Тие што се на стероиди, да дигнат едно шише од два литра ќе имаат одма резултати, а обичен човек ако не се замара толку, не знам какви резултати би постигнал.
Никаде не пишав дека не вежбаат, дека си ги ладат... Само сакав да кажам дека со стероиди, и помалце да вежбаш од некој што е природен кој се утепува од вежбање и ја пази исхраната, во најмала рака ќе имаш слични резултати ако не и подобри.da da oni ne vezbaat i ne se zamaraat uopste nikakva zrtva...si se ladat op steroidce i BAM muskuli...
Нема кој да му пренесе на фил и кај дека не треба да дига ништо за да биде голем, само да појача на стероидите и наредена е работатаНикаде не пишав дека не вежбаат, дека си ги ладат... Само сакав да кажам дека со стероиди, и помалце да вежбаш од некој што е природен кој се утепува од вежбање и ја пази исхраната, во најмала рака ќе имаш слични резултати ако не и подобри.
Пиши ми една програма и мене и најди ми од тие стеродиите што со шишето кога го дигам ќе го растам бицепсот, ако имаш некои и за со лажица ако кревам прати ми и од нив бидејќи сум мераклија на јадењетоСе согласувам. Тие што се на стероиди, да дигнат едно шише од два литра ќе имаат одма резултати, а обичен човек ако не се замара толку, не знам какви резултати би постигнал.
Маалски муабети, стероиди како Фил или Каи скоро никој не зема од проста причина што се премногу скапи, типовите земаат хормони и супстанци во вредности од стотици иљади долари годишно, не гледам луѓе по теретаниве што воопшто можат да заработат толку пари, а не пак да ги дадат на стероиди, нема да можат ни Фил ни Каи да не стојат спознорите позади нив.[DOUBLEPOST=1424285659][/DOUBLEPOST]Ахахахахах а зошто би земале тон стероиди ко со пол кило можат да си завршат работа тие пријателе верувал или не помалце земаат од некој рекреативци.
Макронутритивните не ги губи туку ги менува, а некои од микронутривините и целосно ги губи.Го користам myfitnesspal, ама не знам дали е тоа за сирова или обработена храна. Јас како што знам нутритивни вредности се мерат на сирова храна, но проблемот ми е дали храната кога се обработува ги губи своите првични нутритивни вредноси?
Пријателе нема рекреативци само во Македонија.Маалски муабети, стероиди како Фил или Каи скоро никој не зема од проста причина што се премногу скапи, типовите земаат хормони и супстанци во вредности од стотици иљади долари годишно, не гледам луѓе по теретаниве што воопшто можат да заработат толку пари, а не пак да ги дадат на стероиди, нема да можат ни Фил ни Каи да не стојат спознорите позади нив.[DOUBLEPOST=1424285659][/DOUBLEPOST]
Макронутритивните не ги губи туку ги менува, а некои од микронутривините и целосно ги губи.
Да го видам него без тон стероиди и хемија на што ќе личи?epa toa e muabetot be drugarce...ti vbrizgaj go celiot svet nikad nema da go postignes toa so on go postignal....se dur si so toj stav a toj steroidi zatoa e tolkav...drugar nema kratok pat krv rabota i pot sekoj mocan den...ti treba da postavis osnovi na disciplina...pa tek posle da pocnes da se zamaras so procenti...
kako so rekov mn dobar muabet prai izgledaj go videoto[DOUBLEPOST=1424280758][/DOUBLEPOST]
da da oni ne vezbaat i ne se zamaraat uopste nikakva zrtva...si se ladat op steroidce i BAM muskuli...
Ориз 100 грама необработен има 77 јагленохидрати, а обработен колку јагленохидрати би имал?Маалски муабети, стероиди како Фил или Каи скоро никој не зема од проста причина што се премногу скапи, типовите земаат хормони и супстанци во вредности од стотици иљади долари годишно, не гледам луѓе по теретаниве што воопшто можат да заработат толку пари, а не пак да ги дадат на стероиди, нема да можат ни Фил ни Каи да не стојат спознорите позади нив.[DOUBLEPOST=1424285659][/DOUBLEPOST]
Макронутритивните не ги губи туку ги менува, а некои од микронутривините и целосно ги губи.
Е од вакви да се чувате лепотани!!!Да го видам него без тон стероиди и хемија на што ќе личи?
Ќе го шутираат по улица.
Можеш да ја имаш најдобрата програма, најдобрата исхрана, па пак нема да бидеш ни на пола пат како тој, затоа што стероидите ти даваат нешто што организмот природно не го прави и не мора да се убедуваме. Затоа сите се шибаат ко луди, а не само тие, туку и јас знам рекреативци што земаат илегално од Грција.
Јас немам цел да бидам како тие слонови, затоа што не ми се допаѓа таков изглед, но тој изглед со исхрана и тренинг не се добива, туку со стероиди, стероиди и стероиди, а не малку, туку многу.[DOUBLEPOST=1424286823][/DOUBLEPOST]
Ориз 100 грама необработен има 77 јагленохидрати, а обработен колку јагленохидрати би имал?
Ти можеш да имаш доста средена исхрана и тренинг, но залудно е, пак нема да изгледаш ни 30% како нив. Само спореди ги сите тие светска елита ББ на што личат кога ќе престанат да користат стероиди и хемија.Абе што си праите бајрам на памет,ДА,некој што се боцка ќе изгледа боље неголи некој што се замара 24/7(стеф шеф прмер) а тие такви што се боцкаат искачаат,се пијанчат,си јадат у ројал,си јадат у палма,и пак имаат боље тело од вечином у теретана,ама тие да излезат на такмичење ќе им се смеат.
Друг муабет се овие што се СВЕТСКИ ЕЛИТИ во ББ,тие се замараат до грамче и за исхрана и за исхрана,различни типови на вежбања,стануваат навечер за да имаат оброк дур спијат,тоа е БОЛЕСТ која не се постигнува само со стероиди и хормони,не бидете наивни до толку.
Bilo koj protein koj ne e whey rastvoren so vodaPredlog za proteinski shejk za posle vezbanje, samo bez mleko.