Не пратев ама официјална страна на турнирот исто вика 6-0
http://www.rioopen.com/Pages/Contents/Results?live=false
http://www.rioopen.com/Pages/Contents/Results?live=false
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Филаделфија - Колумбус ( NHL ) - 01h
4.5 + ( 1.50 )
5.5 + ( 1.90 )
Во двете екипи денеска нема да бранат првите голмани заради повреди -
Боровски и Мејсон .
И Филаделфија и Колумбус се во врвот по постигнати голови и имаат одличен напад
Филаделфија 3-ти / Колумбус 6-ти на ниво на цела лига ..
- Филаделфија во 56 натпревари дадени 151 , примени 162 .
- Колумбус во 54 натпревари дадени 142 , примени 170 .
Дел од нивните последни седум - осум натпревари се завршени со резултат : 3 - 3 / 2 - 2 / 4 - 2 / 3 - 4 / 5 - 2 / 6 - 3 / 5 - 4 ...
Според се ова очекувам да има најмалце 5 постигнати голови , па да видиме вечер како ќе се одвива на терен ...
На Гофан му лежат пред се земјата и спорите бетони како оние во Индиан Велс и Мајами. Јанович е за во сала и за на трева, каде условите се исклучително брзи. 2.50 за мене има огромно валуе за човек што одлично игра во сала и на кого апсолутно му одговараат условите, па сеа ако изгуби да сме живи и здрави.Gledav posleden pat koa igraa pred us open gofin koa bese u nalet letoto 25 pobedi po red, Jirzi go zbrisha a i od posledniot mec na gofin protiv miler i opsto od negovata statistika vo karierata Gof(a)n ne umee da igra protiv serveri na hard normalno, strashen tehnicar e dosta brz ,no nema raspon na race i fizicki predispozicii da se bori so visoki servisi..mala doza pesimizam radi pileshkiot mozok na Janowizc no sekako vredi da se isprati da razgledam ke pisham nesto za utre
Вани ќе изгуби како стока денес.Williams V. (Usa)-
Safarova L. (Cze)
21.5 +
Vanni L. (Ita)-
Bolelli S. (Ita)
+4.5 za vanni
Stakhovsky S. (Ukr)-
Struff J-L. (Ger)
1
Да изгуби со поише од 6 гејма или контра?Ја како што разбрав ради болест предаде против Гаске. Јанг ќе го потепа Гонзалес, ама утре игра, не денес.
У Моцарт +5.5 на Рублев 1.62, ова мора да се искористи.
Да не изгуби Рублев со поише од 6 гема.Да изгуби со поише од 6 гејма или контра?
Stefan Kobe te Molam pojke da r kazvas tipovi za tenis ama stvarno Joni e ti e raven
Се накотија многу жени на темава...Stefan Kobe te Molam pojke da r kazvas tipovi za tenis ama stvarno Joni e ti e raven
Халеп треба да го згази Цветето денес, Чомутов на 1.25 е зицер, Каро пак ја има во супертип во копачка на 1.43 со 70% од она што го играше вчера ќе ја претепа Корне. И близанците тенисери редно е еден турнир да освојат.