Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Филаделфија - Колумбус ( NHL ) - 01h

4.5 + ( 1.50 )
5.5 + ( 1.90 )

Во двете екипи денеска нема да бранат првите голмани заради повреди -
Боровски и Мејсон .
И Филаделфија и Колумбус се во врвот по постигнати голови и имаат одличен напад
Филаделфија 3-ти / Колумбус 6-ти на ниво на цела лига ..

- Филаделфија во 56 натпревари дадени 151 , примени 162 .
- Колумбус во 54 натпревари дадени 142 , примени 170 .

Дел од нивните последни седум - осум натпревари се завршени со резултат : 3 - 3 / 2 - 2 / 4 - 2 / 3 - 4 / 5 - 2 / 6 - 3 / 5 - 4 ...
Според се ова очекувам да има најмалце 5 постигнати голови , па да видиме вечер како ќе се одвива на терен ...

2 - 5 (y)

Williams V. (Usa)-
Safarova L. (Cze)
21.5 +

Vanni L. (Ita)-
Bolelli S. (Ita)
+4.5 za vanni

Stakhovsky S. (Ukr)-
Struff J-L. (Ger)
1

Gledav posleden pat koa igraa pred us open gofin koa bese u nalet letoto 25 pobedi po red, Jirzi go zbrisha a i od posledniot mec na gofin protiv miler i opsto od negovata statistika vo karierata Gof(a)n ne umee da igra protiv serveri na hard normalno, strashen tehnicar e dosta brz ,no nema raspon na race i fizicki predispozicii da se bori so visoki servisi..mala doza pesimizam radi pileshkiot mozok na Janowizc no sekako vredi da se isprati da razgledam ke pisham nesto za utre
На Гофан му лежат пред се земјата и спорите бетони како оние во Индиан Велс и Мајами. Јанович е за во сала и за на трева, каде условите се исклучително брзи. 2.50 за мене има огромно валуе за човек што одлично игра во сала и на кого апсолутно му одговараат условите, па сеа ако изгуби да сме живи и здрави. :D[DOUBLEPOST=1424251781][/DOUBLEPOST]
Williams V. (Usa)-
Safarova L. (Cze)
21.5 +

Vanni L. (Ita)-
Bolelli S. (Ita)
+4.5 za vanni

Stakhovsky S. (Ukr)-
Struff J-L. (Ger)
1
Вани ќе изгуби како стока денес.

Јанонвич колку со знам има повреда на рамото затоа и го предаде финалето со Гскет така да не се залетвајте многу на него[DOUBLEPOST=1424252325][/DOUBLEPOST]Гonzalez, Alejandro

Young, Donald 2 КА ОВАЈ црнецов ке го терам до финале игра on fire

Ја како што разбрав ради болест предаде против Гаске. Јанг ќе го потепа Гонзалес, ама утре игра, не денес.

У Моцарт +5.5 на Рублев 1.62, ова мора да се искористи.

Последно уредено:
Халеп треба да го згази Цветето денес, Чомутов на 1.25 е зицер, Каро пак ја има во супертип во копачка на 1.43 со 70% од она што го играше вчера ќе ја претепа Корне. И близанците тенисери редно е еден турнир да освојат.

Ја како што разбрав ради болест предаде против Гаске. Јанг ќе го потепа Гонзалес, ама утре игра, не денес.

У Моцарт +5.5 на Рублев 1.62, ова мора да се искористи.
Да изгуби со поише од 6 гејма или контра?

Халеп треба да го згази Цветето денес, Чомутов на 1.25 е зицер, Каро пак ја има во супертип во копачка на 1.43 со 70% од она што го играше вчера ќе ја претепа Корне. И близанците тенисери редно е еден турнир да освојат.

Каролина вчера се жалеше на главоболка, и на крајот од мечот едвај стоеше. Да е потполно здрава, ова би било поклон, бидеји и е ноќна мора на Корне. Вака ми е страв.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom