Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Филаделфија - Колумбус ( NHL ) - 01h

4.5 + ( 1.50 )
5.5 + ( 1.90 )

Во двете екипи денеска нема да бранат првите голмани заради повреди -
Боровски и Мејсон .
И Филаделфија и Колумбус се во врвот по постигнати голови и имаат одличен напад
Филаделфија 3-ти / Колумбус 6-ти на ниво на цела лига ..

- Филаделфија во 56 натпревари дадени 151 , примени 162 .
- Колумбус во 54 натпревари дадени 142 , примени 170 .

Дел од нивните последни седум - осум натпревари се завршени со резултат : 3 - 3 / 2 - 2 / 4 - 2 / 3 - 4 / 5 - 2 / 6 - 3 / 5 - 4 ...
Според се ова очекувам да има најмалце 5 постигнати голови , па да видиме вечер како ќе се одвива на терен ...

Села бре селото да ти изгори ебати кретенот прв носител изгуби од 17 годишњак !! Еби си мајката !

Мајка не куне свога сина...останатото е познато. :neetaka: Играм на Ле Ман 72,5- индивидуално,а тие за 5 минути 16 коша.:sekc:

Никoш дa не се врaти нa терен.
zapazi brat, tenis mi nema predadeno 1 god, denes prvpat stadov i uplativ na Marathon imaat najdobri kvoti od online kladilnicive za tenis i sekako go imav Querry a tamu se racuna isto kako i betcity ako e zavrsen prviot set i predade kako da izgubil :icon_lol:[DOUBLEPOST=1424203236]

Леман што им стана 2/4 4 поени во 6 ги играм да не изгубат повеќе од 7 ама оваја 17 ќе јадат како што тргнаа ..
Види бре кретени 4 поени ејј 4 поени во 8 минути па сакати да беа со по една рака 5 души ќе постигнеа повеќе поени.:mad::mad:

Леле кас милсам дека после Џони нај малер бате сум Челзи не си ја пишав ја пишав Ридинг кец ајдеееееееееееееееееее. :facepalm:

11 разлика треба да победат Ле ман во 4/4 за да ја фатам .. тие сироти не можат кош да дадат не пак да тепаат 11 разлика во 1 четвртина ти ебам слепците .. монфилс со хендикеп го имам да тепаа , Челзи фатена било кога 2 , и уште Баерн ќе ги чекам 2 ....

Де Графшап светна 2-1 па вратија на 1-1 и свирна крај,се да ви ебам!:tapp:

Читам дека правевте муабет неколку страни назад за Мартингејл , доколку се решите да идете на самоубивствена мисија барем идете со стил бркајте гг1 со прогресија кога фаворитот е во гости или играат две екипи со добри напади. Мислам дека прилично сте сигурни со банка за 8-9 обиди . Коефициентите се од прилика од 4,4 до 5,5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom