- Член од
- 28 ноември 2013
- Мислења
- 92
- Поени од реакции
- 136
Tocno pregleduvaat po povise ama ne gi objavuvat ...ili ke gi objavat skoro poveke broevi..a naskoro sigurno ke pustaat poveke protokoli zo brojki kako so bese vo januari..vazno pregleduvaat gledas nedelno po vise od 1000 brojkiДа и во известувањето има испуштени броеви а се вратени на дополнителна. Не се сите објавени.
moze vo ambasada vo skopje se plaka 42 evra i se zema za 10 denaДечки едно прашанје,дали можи да се смени истечен е рок на пасошсот во амбасада во ск или конзулат во битола или мора во бугарија.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
http://www.cross.bg/proizhod-bulgarski-grazhdanstvo-1451504.html#axzz3S1hrpvef[/
веста стара колку дедо ное
Дирекција „Б'лгарско гражданство” /e-mail: bgcitizen@justice.government.bg / 9237 474230x-2013 na dopolnitelna proverka sum od juli mesec vo novebar imam dostaveni dukomenti se uste ne mi je promenet statusot ,dali ima nekoj slicen priblizno u ova grupa da mu je promenet statusot ,..
dali nekoj znae nekoj e-mell vo ministerstvoto da i pisam da ne treba da dostavam uste nekoj dukoment fala puno od napred na site.
Goce 123 i jas sum na dopolnitelna proverka od oktomvri 2013 dokumenti podnesov vo novebar i se uste ne mi e smenet statusot 8xxx230x-2013 na dopolnitelna proverka sum od juli mesec vo novebar imam dostaveni dukomenti se uste ne mi je promenet statusot ,dali ima nekoj slicen priblizno u ova grupa da mu je promenet statusot ,..
dali nekoj znae nekoj e-mell vo ministerstvoto da i pisam da ne treba da dostavam uste nekoj dukoment fala puno od napred na site.