Cruise
Ja sam taj iz Cadjavice
Мене ако ме прашувате, штипската. А да се уверите дека ја зборувам вистината, јадете пастрмалија во Лонгуров. (на влез во Штип од десна страна)
И ќе кошта 500 денари..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене ако ме прашувате, штипската. А да се уверите дека ја зборувам вистината, јадете пастрмалија во Лонгуров. (на влез во Штип од десна страна)
И ќе кошта 500 денари..
,,,lebati,,,osven kashkaval/shto e non sens za pastrmajlija/,,i"mevce" dali imashe pastrma barem za miris da dade na pastrmajlija,,,Јас јадев голема пастрмалија со кашкавал. некаде 180-200 денари беше.
И во тоа пекарата "Гемиџии" во Велес, прават многу убави пити, убаво тесто и ми се свиѓа месото, пошто нема рскавци и такви слични срања кои што ги има кај овие другиве по познати места/ресторани.
Тој што ти ја препорачал Верона кажи му дека не постои кафеана во Штип која ќе ти направи пастрамајлија со вистинскиот вкус што треба да го има. Најдобра пастрмајлија е онаа која ќе си ја направиш дома, посебно во фурна на дрва и со домашно месо.Јадев пастармалија во Верона во Штип. Поголемо срање немам пробано , а ми беше препорачано како најдобро место.
Ако ова ви беше најдобрата пастармалија , слободно укинете ја пастармалијадата од наредната година.
Месо беше полна , али немаше вкус. Буквално не осеќав никакво задоволство кога ја јадев , како да ми се изгубија сите осети за вкус.![]()
И во тоа пекарата "Гемиџии" во Велес, прават многу убави пити, убаво тесто и ми се свиѓа месото, пошто нема рскавци и такви слични срања кои што ги има кај овие другиве по познати места/ресторани.